תופעות שנלוות להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום רב,
    אני בת 29, בהריון ראשון כעת שבוע 9 + 4 ימים. בשבוע 6 +3 ימים, נצפה דופק תקין לעובר ובערך מאותו עד היום אני חשה לעתים חוסר תאבון אך אוכלת. גודש בחזה ורגישות בפטמה התחיל גם בערך בשבוע 7 אבל בימים האחרונים אני מרגישה שהוא נעלם וגם היום הבחנתי כי לכמה רגעים הפטמה השתנתה לצבע חלבי בהיר (בלי גרד או הפרשה) ולאחר כמה זמן חזר לאדום-חום כרגיל (אין לי התכהות סביב הפטמות ממש באופן כללי), בנוסף עצירות הייתה לי כמעט מתחילת ההריון ושוב בימים האחרונים נראית כמשתפרת. לפני כשבוע הייתי בבדיקת אולטרסאונד שהייתה תקינה.
    1. האם לאור הסימנים שנעלמים ייתכן ומשהו לא תקין וכדאי להיבדק? (בטא יורדת?)
    2. האם הצבע החלבי הבהיר שהופיע מידי פעם הוא נורמלי בשלב הזה?
    בברכה ותודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    1. ייתכן, וכדאי לעשות אולטרה-סאונד
    2. כן, זה יכול להיות

    ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה