האם גם אתן מרגישות ככה לקראת הסוף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות יקרות,

אני חושבת שמישהי כבר כתבה על זה פה פעם... אז אולי יש עוד כמוני.

אני מרגישה שבזמן האחרון אני קצת מסתגרת בתוך עצמי, עם המחשבות והדאגות. הראש שלי מלא במחשבות על לידה ועל מה שיהיה אחריה, וזה לא משאיר הרבה מקום לדברים אחרים, לצערי. אני מבינה שזאת כביכול הזדמנות אחרונה "להתאוורר" לפני, אבל בפועל מרגישה מוטרדת, עייפה וחסרת סבלנות.

מרגישה שיש ריחוק ביני לבי בעלי, וזה מאוד מעציב אותי. אני חושבת שגם הוא דואג ומתרגש, אבל כמובן חווה את זה בדרכו שלו. אין לו כ"כ סבלנות אלי (גם לי אין, לא לעצמי ולא אליו, לכלום בעצם). הוא גם מצליח להמשיך כרגיל, כנראה מרגיש שיש עוד הרבה זמן. והוא גם לא צריך לדאוג לצד הלוגיסטי. וגם לא ללדת....
6 תגובות
עמוד 1
  • ענתי נשמה שלי זאת תקופה כזאת ..
    הבעל מפחד לנגוע מצד אחד שלא יקרה משהו לעובר, את מרגישה שאת נראית על הפנים
    אני כל כך מבינה אותך חלק מהדברים עוברים גם עליי
    לא מוצאת את עצמי מתלבשת מתארגנת אבל לא באמת מרגישה שאני נראית טוב
    את לחוצה ויש לך חששות שבעלך בחיים לא ירגיש ויבין, והוא מקבל את זה בצורה אחרת
    אני לחוצה שיהיו דברים חסרים או לא בזמן והוא בכלל לא מבין מה אני לחוצה
    הם חיים בעולם משלהם או ששוט מסרבים להאמין שזה כבר פה עוד שניה "דופק בדלת"

עוד מעט את תהיי עם תינוקת חמודה, ולאט לאט תחזרו לשיגרה
    אני צוחקת עם בעלי ואומרת לו כל הזמן שעכשיו הוא לא רוצה לעשות כלום, אבל שהוא ירצה לא יהיה לי כח יהיה לי תעסוקה:)

הכל יעבור עוד נגיעה וזה נגמר
    אל תדאגי ! יהיה בסדר בעזרת השם

מאיפה את שכחתי...
    אפשר אולי לשבת איפשהו להתאוורר קצת למרות שגם לי אחרי העבודה אין חשק לעשות כלום
    תנסי לצאת עם חברה, אפילו סתם לשבת במסעדה או סרט עם בעלך
    סתם משהו שמקרב

יום טוב מאמי
  • בנות אתמול הייתי אצל האחות לליוי הריון והיא נתנה לי שאלון כזה על מצב רוח ...בנתיים אצלי המצברוח טוב ברור שיש חששות חרדות ומה לא .אבל מה שאני באה להגיד שהיא אמרה שאפשר ללכת לסוג של פסיכוליגית דרך הקופה ופשוט לשפוך שם הכל. אמרה גם שזה יכולל אחכ להביא לדכאון שאחרי לידה.
    אנחנו פה אחת בשביל השנייה וזה מה שיפה בפורום הזה אבל אולי שווה לך לבדוק על שיחות כאלה עם פסכולוגית ללא תשלום דרך הקופה
    בכל מקרה ברור לנו שזה טבעי וכולונו מרגישות ככה אם לא עכשיו אז זה יבוא עןד שבוע שבועים אבל זה יבוא לכולנו....
    חיבוקי!!!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • איזה נשמות מתוקות אתן....

לולי מאמי, אני מאזור השרון, עובדת בת"א, אבל גם אני חסרת אנרגיות לגמרי אחרי העבודה... אבל בואי נבטיח אחת לשנייה שאם נרגיש ממש על סף דיכאון - נפגש ונחפור אחת לשנייה עד שנרגיש הקלה
  • בטטה,
    גם אני מילאתי את השאלון הזה...
    אם אני עצובה חוששת כל מיני שאלות כאלה
    האחות הסבירה לי שאם יד סיבה מוצדקת לחששות שלי אז זה בסדר
    אם אני סתם בוכה ועצובה בלי סיבה אז יש מקום לחשוש
    ברור שיהיו לנו פחדים חששות דאגות ומה לא, אבל זה בגלל הלידה ובגלל התינוק שצריך להגיע
    הכל בסדר אצלכן אלא אם כן זה מצב רוח שלא קשור להריון

נשיקות בנות... תכף הכל נגמר , או תכף הכל מתחיל
    תלוי איך אתן מסתכלות על זה חחחח
  • יקירה מבינה לליבך...
    האמת שגם אני לקראת סוף ההריון הרגשתי זוועה!
    הייתי מלאה בדאגות וחששות עד כדי כך שלא
    ישנתי! בנוסף הייתי בשמירת הריון אז כל היום הייתי
    לבד בבית

• ככ מבינה אותך... גם אנחנו כבר מס חודשים לא יודעים מה זאת זוגיות לצערי ועם כל הלחץ של היום יום ושיהיו בריאים יש עוד שני ילדים בבית שצריכים אותי שפויה אז השעות של הלילה כבר גמורים כל אחד מהסיבות שלו... כמובן שאין מה לדבר על לצאת להתאוורר אין לי אפילו חשק לחשוב על זה... בע״ה עוד מעט לפחות כך אני מקווה , הכל יתחיל לחזור לעצמו לאט לאט;)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה