מיגרנות בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    אני בשבוע 16 להריון הראשון שלי...

ואני כבר חודש סובלת מכאבי ראש חזקים מאודדד
    היום הייתי אצל הרופאה היא שלחה אותי לרופא עיניים ולנוירולוג

האם מישהי גם סבלה ככה מכאבי ראש/ מיגרנות בהריון?

ואם כן האם יש איזה דרך לטפל בזה?

מורן
8 תגובות
עמוד 1
  • מוכר מאוד
    אני לא סובלת ממיגרנות בד״כ
    ובהריון כשהייתי בסביבות השבוע שלך סבלתי שבועות שלמים
    מכאבי ראש וכלום לא עזר
    הרבה סובלות מזה אבל הרופאים אומרים שזה לא קשור להריון
  • אני סובלת ממגרנות באופן כללי. בשני ההיריונות היו לי כאבי ראש יומיומיים כל השליש הראשון זה נובע מרמות גבוהות של פרוגסטרון שעל כל אחת משפיע אחרת, אבל בחודש רביעי הם נעלמו מאליהם.
    בעיקרון כאב ראש שלא בשליש הראשון לא אמור להיות וכדאי לבדוק ממה נובע.
    תרגישי טוב.
  • וואי בעיה מוכרת לצערי
    ועוד יותר לצערינו שאין כל כך פיתרון
    מותר בשלב הזה רק אקמול והוא לא מזיז למגרנה
    אבל מה שכן, יעל מנהלת ההפורום השני, נטורופטית, אמרה לי שכדאי להפחית במוצרים שמלאים בחומר משמר כמו גבינה צהובה, קופסאות שימורים וכל הדברים האלו
    ניסיתי, זה עזר
  • גם אצלי סביב השבוע שלך עד 20+ מיגרנות נוראיות, גם אותי הפנו לבדיקת ענים וניורולוג שאף אחד מהם לא מצא כלום. רוב הבדיקות הניורלוגיות הם עם קרינה ולא ניתן לעשות אותם בהריון. בסופו של דבר עבר לי המגרנות התחילו כאבי גב נוראים.
  • תודה בננות

אז אתמול הייתי אצל רופא עיניים- וגיליתי שאני צריכה משקפיים לראייה מרחוק

בנוסף היום הייתי גם אצל נוירולוג ששלח אותי לעשות צילום ללא קרינה במכון שנקרא EEG יום ראשון אני אעשה ונראה מה יהיה כי הוא אמר שזה לאו דווקא שייך לראייה
    אז נראה.. אוףףףףףף בינתיים אני סובלת...

מורן
  • אני לא הייתי רצה לעשות משקפיים.
    בטח המספר שלך במקסימום חצי או שלושה רבעים.
    אני לא יודעת אם זה מיתוס או אמת אבל אומרים שהראיה יכולה להטשטש בהריון.
    לי יש משקפיים עם מספר נמוך (שמה רק בלילה בנהיגה או בשיעורים בלימודים) ועכשיו בהריון אני מרגישה שזה הדרדר. אני אמתין עד חודש חודשיים אחרי הלידה בשביל לראות אם זה משתפר או לא לפני שאחדש מרשם למשקפיים.

מקווה שהתוצאות שלך יצאו טובות
  • אני חייבת לומר שגם לי היו כאבי ראש איומים בשבועות האלה ושהראייה שלי לא אותו דבר כמו לפני אבל לדעתי זה קשור להריון... אני גם לא הייתי רצה לעשות משקפיים אלא אם זה מספר משמעותי

• גם אני סבלתי מזה! גרם לטשטוש הראיה וכאבים בכל הראש. עדיין קצת אבל חל שיפור.
    נוירולוג בדק ואמר שהכל תקין, לא עשיתי את הבדיקה שאמר לי.
    עשיתי בדיקות כלליות וההמוגלובין ירד מאוד!
    מה שאומר אנמיה חריפה. פתרון ברזל ברמה גבוהה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה