בנוגע למים בתמ"ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלתי וכל אחד אומר לי משהו אחר. אני מפסיקה להניק כי אני חוזרת לעבודה ואני מנסה להרגיל את הקטנה לבקבוק. מים מהבר מים מינרלים זה בסדר לשים? או מים רתוחים של ברז? איך זה עובד?

ישתבח שמו לעד!
6 תגובות
עמוד 1
  • בכל אופן להרתיח
  • להרתיח
    גם אם יש לך מי עדן נביעות תמי4 או כל מכשיר אחר שמרתיח מים - זה מגיע עד 99 מעלות ולא 100.
    תרתיחי בכל מקרה.
  • לא משנה באיזה מים תשתמשי- תרתיחי!

בהצלחה עם החזרה לעבודה!

*
  • חובה להרתיח בכל מקרה את המים, לפחות למשך 2 דקות ואז לקרר כמובן.
    אין בעיה להרתיח גם מים מינראלים וגם מי ברז. תרתיחי ממה שיותר נוח לך. יש מיתוס טיפשי שהרתחת מים מינראלים פוגע באיכות המינראלים, אבל זה קשקוש. החיידקים מושמדים והמינראליים החשובים כמו מגנזיום וסידן נשארים וזה עדיף על שתיית מי ברז.
    סיגל.פ
  • סיגל ,רק שתדעי לך מי ברז הרבה יותר בריאים ממים מנרליים .
    כן להרתיח עד גיל שנה
    אגב את לא חייבת להפסיק לגמרי להניק ,אחרי שאת חוזרת מהעבודה את יכולה להמשיך להניק וכשהילדה במסגרת לתת תמ"ל . הגוף יתרגל לייצר לפי הדרישה ,ממליצה גם לימים הראשונים ללכת עם משאבה או לסחוט ידנית בעבודה כדי לא להגיע לגודש ודלקת . ולאט לאט להפסיק אחרי כמה ימים כשכבר החזה לא יהיה גדוש .
  • אוקיי תודה בנות! מקווה שהגמילה מהציצי במשך היום תעבור בשלום.. (בערבים כמובן שאמשיך להניק אותה אם תרצה)

ישתבח שמו לעד!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה