בוקר טוב! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב! אני מזמן לא נכנסתי לכאן ולא התעדכנתי במה שקורה עברו עליי כמה דברים מאוד קשיים . אחרי שהחלטנו שאנחנו עוברים מטיפולי הזרעות לטיפול IVF . ביצעתי שאיבה של ביציות באסותא . שאבו לי 21 ביציות (זה מלאאא) חזרתי ביתה והיו לי כאבי תופת והקאות הגעתי עם בעלי בערב למיון והסתבר שהיה לי דימום בתוך הבטן (הרופא אמר שזה סיבוך שכיח מאוד ) והייתי מאושפזת 5 ימים בבית חולים. ואז עוד שבוע מושבתת בבית עקב הכאבים. את האמת אני מיואשת איך תמיד לי קורה כל הדברים השכיחים ביותר איך דווקא לי שום דבר לא הולך בצורה חלקה אחרי שלא ייכולתי לעשות החזרה של עוברים אחרי יומים של השאיבה עכשיו אני צריכה להכין את הרחם להחזרה של עוברים מוקפאים. אני מפחדת ובלחץ ואם זה גם לא יילך טוב ואם אני לא ייקלט אחרי החזרת העוברים המוקפאים אני בלחץ ובפחד . מה אני אמורה לעשות איך אני יכולה להתעלות על עצמי . אני מנסה להסתיר את כל החששות שלי והפחדים לפחות בשביל בעלי איך אפשר לעשות את זה??

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
2 תגובות
עמוד 1
  • אין דרך להסתיר את הפחדים ...
    צריך הרבה תפילות לה' שהכול יהיה בסדר ובע"ה יהיה בסדר .
    אני עברתי 3 הזרעות כפולות ו14 הפריות שלא הצליחו !!
    בהפריה ה14 בכלל לא שאבו כלום !!! קיבלתי מחזור והתחלתי לחשוב על הטיפול הבא ! ולפתע המחזור לא מגיע ואני מגלה שאני בהריון טיבעי !!! אחרי 8 וחצי שנים של נישואים מתוכם 6 וחצי שנים של הפריות !!!
    יש ניסים !! אל תתיאשי !! והכי חשוב אל תפסיקי להתפלל !!!
    יהיה בסדר בע"ה ישועת ה' כהרף עין !!!
    בשורות טובות
  • אלונה, שיהיה המון בהצלחה. לגבי עוברים מוקפאים -- דוקא שמעתי שיש איתם הצלחות יפות אפילו יותר מ"טריים"[:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה