-
שיהיה המון בהצלחה!!!
-
תודה מותק .
-
שיהיה בצלחה וכמה שיותר קל! מחזיקה לך אצבעות.
לצערי אחותי הגדולה גם כן פחות או יותר במצב הזה ואני רואה מקרוב את הכאב העצום הזה. מאחלת לך שזה יפסק בקרוב מאוד ותזכו בשמחה הזאת בשנית.
-
תודה רבה שירן מהפה שלך לאלוקים . בהצלחה רבה גם לאחותך.
-
מקפיצה לשושי
-
היי מרגו , אמנם אני לא שושי אבל מכירה אותה ודרכה הגעתי גם לקופרמינץ בדיוק כמוך עברתי 2 הפלות אחת אחרי הריון טבעי ואחת אחרי ivf , דופק שפסק בשבועות 10 ו 11
קודם כל בקופת חולים כללית מימנו לי בדיקת קריוטיפ לי ולבעלי בהמלצת רופא פוריות אחרי ההפלה השנייה.
לגבי שאר הבדיקות עשיתי את רובן פרטי בהמלצת קופרמינץ במעבדה בתל אביב למרות שאני מב״ש הקופה מקשה אני בכללית ולי אישית לא היה כח לבירוקטיה.
לגבי קופרמינץ למרות שאצלי כל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין הוא המליץ על קלקסן מניעתי 40 מ״ג כי לעיתים יש פקטורי קרישה שלא ניתן לבדוק.
וזה עובד ברוך ה׳.
לגבי תשלום זה 900 שח לייעוץ ראשון, אחכ מעקב הריון 650 ש״ח כשמגיעים לך 3 החזרים מהקופה כך שזה ממש לא נורא.
לגבי תור לפחות 3 שבועות מראש לעיתים יותר.
מאחלת לך המון בהצלחה ומקווה שעזרתי
שבת שלום
-
תודה רבה ורד , לי רופא פריון אמר במפורש שקופה לא תממן לי (וככה גם אחרו בבית חולים שאליהם התקשרתי להזמין תור ) לא משנה כבר קבעתי בפרטי לעשות קריוטיפ. תודה רבה על פרטים לגבי פרופסור קופרמינץ , שוקלת להגיע אליו. עזרת לי מאד. אולי עדיף להגיע אליו כבר עם תוצאות של קריוטיפ?? מה דעתך על זה?
/]
-
היי מרגו מותק, סליחה על העיכוב. לא הייתי פה כ"כ.
כפי שורד הסבירה, אלו המחירים אצלו. ואם את שואלת אותי, הוא הביא לי את עומר מתנה אז הוא שווה כל שקל, מה גם שהיה לי החזרים מהקופה לי ולבעלי )מושלם פלטינום) אז יצא מגניב.
הגעתי אליו בשבוע 5 אחרי ivf כמובן בחרדות בהמלצה של חברה, ספרתי לו את הסיפור והבאתי לו בדיקות שמימנה הקופה לקרישיות,
שלח אותי ל3 בדיקות נוספות באסף הרופא, עלו 400₪. לא היו החזרים.
לא נורא...
התוצאות הגיעו רק בשבוע 14!!! ונתגלתה אצלי קרישיות, לא קשה עובדה שההריון התפתח בלי בעיה אבל נתן קלקסן 40 כל ההריון למניעה ואמר שיכולים להיות סיבוכים גם בשבוע מתקדם יותר אם לא אטפל. מלאך אמיתי. הוא רופא רגיש ככל שנתקדם המעקב אצלו, מרגיע ומעודד...את משלמת אצלו ביקור ומעקב אחת לחודש ומגיעה אליו לus כמה פעמים שרק את רוצה כי אצלו זה הריון בסיכון אז הוא מבין שנשים אצלו בחרדות!!! מדברת איתו טלפונית אם יש לך שאלות והוא עונה קצר וקולע. הייתי מעבירה לו תוצאות בפקס או בטלפון ו ייתי מקבלת תשובות ממנו במקום - זה פרטי, אין מה לעשות, שמיים וארץ!
עשית בשכל שלא החזרת מוקפאים! תני לגוף ולנפש להתרפא קודם! ליבי איתך! מי כמוני מבינה את התחושה של בילבול ועצב. תהיי חזקה, ילד יהיה לך בטוחחחח!!! ברגע שתפקידי את עצמך בידיו את תהיי רגועה, בהתחייבות!! :) הוא מקבל במגדלי ויצמן, ליד איכילוב. תור אליו בפעם הראשונה זה איך שתציגי למזכירה שלו את הלחץ שלך! אני קבלתי תוך 4 ימים כי באמת שהיה לי דד ליין עד שבוע 7! בדיעבד יכולתי גם להמתין אבל חראאאא לא רציתי!! תורים לאחר ביעוץ הראשון נקבע במקום לחודש לאחר מכן. אצלו לא מחכים לסוף ההריון, עושה זירוז בשבוע 39, קצת מאוכזבת שלאחר שהפנה אותי לזירוז וילדתי בברזילאי ולא אצלו באיכילוב לא התקשר לשאול מה שלומי ואיך עבר..אבל פחחחח...לא צריך! אם את צריכה אני פה לתמיכה ולכל מה שתצטרכי יקירה. שוב מתנצלת על העיכוב!
ורדדדד מה איתך?????
-
שושי היקרה תודה ענקית מאמי על כל מידע והסברים שלך ואל תדאגי לגבי עיקוב , ידעתי שבסוף תעני לי חיכיתי בסבלנות ,אז את אומרת שעדיף להגיע אליו בהריון ,או שאפשר לפני? אני אמורה לעשות בדיקת קריוטיפ (בדיקת כרומוזומים) ואחרי לפי תוצאה לפעול בהמשך .אם יש איזו שהיא בעיה אז לעזוב את מוקפאים בינתיים בצד ולעשות סבב חדש של שאיבה והחזרה ובעת החזרה להחזיר את עוברים עם כרומוזומים תקינים (ככה הסביר לי רופא , יש איזו שהיא בדיקה לא זוכרת איך קוראים לה שבודקת עוברים לפני החזרה על סמך בדיקת כרומוזומים של הורים ומחזירים את אלו שלא לקחו את כרומוזומים פגומים מהורים ) אפשר לעשות את זה גם עם מוקפאים אבל זה יותר מסובך (הם לא תמיד שורדים הפשרה שלא לדבר על כל מיני בדיקות אחרי הפשרה) אולי אני אחכה עוד חודש לתוצאות של קריוטיפ אז לפני שאני יעשה החזרה או סבב חדש אני אגיע אליו ליעוץ בקשר המשך הדרך. שוב תודה מותק, אגב גם אצלי בדיקת קרישיות שעשיתי בקופה יצאה תקינה. אך לפי שאת מספרת כנראה הבדיקה הזאת לא מספיקה כדי לגלות את כל בעיות.
/]
-
תעשי את בדיקת הקריוטופ ותגיעי אליו עם התוצאה, בין אם תקין ובין אם לא. משן הוא יידע לאן לקחת אותך.
-
תודה מאמי