Eski יש לי שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לגבי תהליך הלידה שלך..
    אני זוכרת שאמרת שילדת בתנוחה 6
    אני קצת חוששת.. או יותר נכון מתביישת..
    צריך להיות עם העכוז כלפי המיילדת??
    אני שומעת שלפעמים בעקבות הלחיצות יש לחלק מהנשים יציאות..
    קרה לך?
    אני אמות מבושה אם יקרה לי חחחחחח

יש לך קצת טיפים??? חחח

5 תגובות
עמוד 1
  • הדבר האחרון שקורה בלידה זה שמתביישים

• תבקשי לעשות חוקן לפני הלידה ואז אין יציאות!!
    זה פותר גם את הבעיה של אחרי הלידה וכשעושים חוקן אז אין יציאות גם איזה יומיים שלושה אחרי הלידה
  • כן ילדתי על 6
    לא היה לי זמן להתבייש ,ולדעתי הרבה יותר מביך להיות עם הפנים למיילדת כשהיא חופרת לך בוגינה שלך .
    היה לי הרבה יותר נוח משוחרר כשהייתי עם הגב למיילדת ,ככה הייתי יכולה להתנתק מהכל מסביב ולהתרכז רק בלחיצות .
    לי לא היה חלוק ,לא הספקתי ללבוש אותו בכלל
    בגלל שהלידה הייתה ממש מהירה ככה שלא הספקתי לעשות חוקן בכלל ,עדיין הייתי מחוברת למוניטור בקבלה ,כשהתחלתי להרגיש צירי לחץ דבר אחרון שהיה לי בראש זה שפדיחה אם יצא לי קקי :) במיון יולדות כשהרגשתי שאני כבר יולדת עליתי על המיטה בתנוחת 6 והתחלתי ללחוץ ,הייתה גם יציאה בזמן הזה ,המיילדת כיסתה עם נייר ובדקה לי פתיחה אחרי שנגמר ציר לחץ ,כיסתה אותי עם סדין והטיסו אותי לחדר לידה . אחרי פחות מ5 דקות איתי נולד
    בבית את יכולה לשים נרות גליצירין
  • יאללללה בעז״ה גם אצלי לידה מהירה וקלה!!!
  • עכשיו קלטתי שזה ממש קרוב אצלך !
    מאמי לידה קלה , תשתחררי ,תרפי ותשימי את הבושה בצד !!! תקשיבי לגוף שלך ותעשי מה שהגוף אומר ושכל השאר יחפשו אותך בסיבוב ,הגוף אומר לך לנענע אגן תנענעי! את תרגישי איך פתאום בצירים את יורדת לקריעה כדי שהתינוק ירד למטה , זה פשוט מדהים ,הרגשתי כאילו אלוהים מושך אותי כלפי מטה ,לקרקע ,ברגע שהתחלתי להרגיש צירי לחץ בלי הרבה מחשבה פשוט עליתי על המיטה בתנוחה על 6 ,לא חשבתי על תנוחות לפני זה ,זה מה שהרגשתי שהגוף שלי מנחה אותי . עזבי שהמיילדת רצה לבדוק לי פתיחה ואמרה לי תשכבי על הגב , צחקתי לעצמי בראש ואמרתי בקול אין סיכוי ,פשוט לא הייתי מסוגלת :) תודה לאל שהיו לי כוחות פשוט להגיד את מה שיש לי להגיד ...
    עכשיו אני רוצה ללדת שוב!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה