אז אתמול התפוצצתי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי חודשיים מהלידה, כן צרחתי ובכיתי לבעלי שקשה לי! ספגתי עד מוות...אמרתי לו כל מה שעל ליבי, החלטתנו שאאריך את החול"ד עד אחרי פורים כי למרות שאשים את עומר אצל אמא אני עוד צריכה אותו והוא אותי. אבל קשה, אני לא כ"כ נהנית המחופשה ואיכשהו אחרי הלידה החיים שלי קפאו במקום, אני מתעסקת בעומר, בבעל ובבית ואני?? לא נחשבת...אף אחד לא מתעניין, אמא שלי עוזרת לי כשאני מבקשת. בעלי לא שם לב לכל המסביב שאני עושה, והוא לא יודע מה זה "הילד שיגע אותי" עד כדי כך שכעס שהגיע מהעבודה שאין לו אוכל, עד שאתמול כולי בוכה ומנוזלת חחח הסברתי לו שזה המצב ואם הוא רוצה שיהיה אוכל שיבקש כמובן ואני אשתדל ואם לא הבישול בערב ייפול עליו!! לא הגיוני שאני עושה הכל לבד! גם לפנות לו את הכוסות מהשולחן או להחזיר את הנעלי בית לחדר או לאסוף אחריו גרביים מהסלון! מה זה זה??? ועוד הוא בא ומתעצבן לי על פאקינג אוכל?? מי חושב על זה אדוני כשאתה ילד נוסף בבית...בקיצור, הבין, הפנים והבטיח גם לתת לי זמן לעצמי. הדיאטה לא הולכת לי מעצבים ורק ירדתי 13 קג, נשמע הרבה? אז זהו שלא!!! יש לי עוד 20!!! כולי טוחנת מעצבים!!! היו עוד הרבה דברים באמצע אבל רציתי לשתף מה הלך בערך .תודה למי שקראה עד עכשיו.
9 תגובות
עמוד 1
  • אני כל כך מבינה אותך...רק חזרתי מהבית חולים וכבר בא לי לתלוש את השערות ..אני נסעתי לאמא כדי שתוכל לעזור לי...במקום לבלות את הערב איתי ועם גאיה הוא החליט שהוא צאיך לחגוג עם חברים שלו...אז נסי אליהם..אבא בא וחפר לנו פה יחד עם שלי ..ולא רק זה אז כל הזמן יש להם כל מיני רעיונות ..אתמול קילחתי את גאיה אז גם אבא שלו ואחותו הגיעו ...החליטו לעשות סדר בבית..ובטעות בזמן שהחלפתי לה אחרי המקלחת עשו לי קצר!!....אף אחד שלא נמצא לבד עם תינוק למשך וותר מכמה שעות לא מבין מה זה...
    אין לך ברירהה אלא להיות חזקה....ולקבל חיבוק חזק חזק חזק!!!!

• אני כל כך מבינה אותך...רק חזרתי מהבית חולים וכבר בא לי לתלוש את השערות ..אני נסעתי לאמא כדי שתוכל לעזור לי...במקום לבלות את הערב איתי ועם גאיה הוא החליט שהוא צאיך לחגוג עם חברים שלו...אז נסי אליהם..אבא בא וחפר לנו פה יחד עם שלי ..ולא רק זה אז כל הזמן יש להם כל מיני רעיונות ..אתמול קילחתי את גאיה אז גם אבא שלו ואחותו הגיעו ...החליטו לעשות סדר בבית..ובטעות בזמן שהחלפתי לה אחרי המקלחת עשו לי קצר!!....אף אחד שלא נמצא לבד עם תינוק למשך וותר מכמה שעות לא מבין מה זה...
    אין לך ברירהה אלא להיות חזקה....ולקבל חיבוק חזק חזק חזק!!!!
  • חיבוקים וחיזוקים...
    אין לי איך לעודד אותך חוץ מלספר לך שאת לא היחידה
    גם בעלי לפעעמים שאם אני בחופשת לידה אז אני משחקת כל היום
    ןלא מבין למה אני לא עושה את זה וזה וזה ומה פתאום אני עייפה אם אני בבית כל היום
    אין ספק שזה מרתיח שאת סביב הילד 24 שעות לבד
    בעלי עוד מחלק לי פקודות
    בואי היא רעבה..בואי היא בוכה ..תביאי לה מוצץ וכד...
    בהחלט לא פשוט .. מבינה אותך מאוד
    לגבי המשקל .. זה מתסכל עוד יותר
    בנאדם רעב הוא בנאדם עצבני וחסר סבלנות תוסיפי לזה עייפות כרונית וזה מתכון לאסון!!!!!!!
    אני עליתי בהריון 22 קג ירדתי רק 10 בערך
    ככה שיש לי עוד המון עבודה וזה קשה בטירווווף...
  • תודה בנות, באמת מעודד שאני לא לבד...הוא היום תיפקד ועזר מאוד.
    לא צריכה להרגיש רווקה ללא ילד, צרחכ פוס מידי פעם להרגיש גם אישה! מקלחת, לגלח, גבות...אין לי זמן לנשום. שלא נדבר שלא קניתי סיכה לעצמי! כל יציאה זה סופר, או משהו בסגנון..מה שגם אני חוזרת הסיתה עמוסהההה וזה גם לא מספיק! למה לא קהית את זה ואת זה ואת זה..אמאאא מאייש!!!!
  • אין לך עזרה ?
    סבא? סבתא? אמא? אבא? אחות? שכנה??
    אפילו בייביסיטר לכמה שעות לצאת לנשום..
    כוס קפה עם חברה פדיקור גבות זה חובה בשביל הגוף והנפש
    את צריכה להיות קצת אישה מכל המשתמע מכך בשביל עצמך וגם בשביל בעלך..
    אסור לשכוח שאנחנו אמא אבל גם אשת איש...

• יש לי בעיה נפשית חמורה מאוד, אני לא אוהבת לבקש עזרה.
    ואני חא אוהבת שרואים אותי חלשה.
    עובדת על זה...
  • נו נו נו !!!
    האמת שאני כמוך ,בחיים לא אבקש עזרה עד שפשוט אתפרק סופית ! חיה עם עצמי וגם לא אשתנה כנראה אף פעם .
    אם את לא מבקשת עזרה אין לך תכלס מה להתלונן ,אני למדתי רק דבר אחד ,לא לבקש עזרה אלא להגיד לבעלי מה אני צריכה ,תקלח את איתי ,תלביש אותו ,תחליף לו חיתול ,ככה אני לא מרגישה שאני מבקשת עזרה אני רק מנחה מה אני צריכה :)
    וכולן כמעט עוברות את מה שאת עוברת ,השנה הראשונה היא הכי קשה לזוגיות
  • אני מאכילה פה את הילד ונקרעת מצחוק עם עצמי.את הורסתתתת!!!
    ההורמונים עוד משתוללים.. תראי גברים את זבלים שוביניסטיים ואני חושבת שהתמונה אצל כולנו דומה.גם אצלי אותו הסרט..אני כבג התרגלתי ועניין האוכל המוכן זה חובה..עדיף בית מבולגן אבל אוכל יהיה..ואם אני מתלוננת אז זה נשמע ככה.."ואיך האמהות שלנו הסתדרו עם שלושה ילדים ומעלה..? ותמיד הכל היה מתוקתק?".. ואז אני מוסיפה למדורה.. "כן אתה צודק..תזכיר גם שבשביל לבשל עוף אמא שלך היתה צריכה להכנס קודם ללול תרנגולים לרוץ ולתפוס שם תרנגולת עסיסית ולשחוט אותה,לתלוש לה את הנוצות ואחרי ניקיון קפדני היתה מוצאת מקום גם לבשל אותה..הרי אבא שלך לא היה אוכל את התרנגולת חיה..נכון?"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה