בבית- כל כך קשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז חזרנו הביתה ..ביום חמישי בערב...מאז אאולי ישנתי 6 שעות סהכ...גאיה סובלת כבר מעכשיו מכאבי בטן וגזים..קרקורי בטן חזקים שנשמעים בכל החדר.. היא לא עושה הרבה קקי רק פעמיים אתמול...ועשיו המזגן הפסיק לעבוד ...בקור הזה אפילו להחליף לה קר...ולא מספיק אז גם מכונת הכביסה נתקעה באמצע עם כל הכביסה של גאיה...אני יושבת ובוכה תוך כתיבת ההודעה...אמא שלי הייתה חצי מהלילה ואני חצי...עכשיו הכרחתי אותה ללכת לישון והזעקתי את בעלי דחוף.. אוווףף....מה עוד יכול לקרות?! חייבת להגיע לטיפת חלב בגלל המשקל הנמוך של גאיה שלא מתאים לשבוע 41 +5 ......איך מוציאים אותה בקור כזה????
9 תגובות
עמוד 1

• תנסי גרפווטר ואם לא תעברי דוך לסימיקול! אל תסבלו!
    תקני מפזר חום או רדיאטור ושימי איפה שאת מחליפה לה.
    לגבי המכונה, טכנאי דחוף!!! אי אפשר בלי...כנ"ל לגבי המזגן.
    אל תסבלי ותבכי!! תקתקי הכל שתהיי רגועה ותאצילי סמכויות לבעלך!
  • אז בעלי הגיע תיקן את המכןנה ואז את המזגן...הצלחתי לישון מספר דעות בזמן דישב עם גאיה...ואז התעוררתי עם גודש באחד השדיים..ולא יוצא ממנו חלב....נכנסתי למקלחת לעשות עיסוי חם ואז יצאתי כדי שגאיה תינור ותשחרר והיא לא מתעוררת....בילי הרגים אותה כל כך חזק...עכשיו אני מתלוננת על זה שהיא ישנה....מחר משיגה משאבה ותחילה לשאוב....גם החלב זורם מוזר עדיין רק טיפות ולא זרם רגיל....אוווף.... זה כל כך מייאש....
  • אז בעלי הגיע תיקן את המכןנה ואז את המזגן...הצלחתי לישון מספר דעות בזמן דישב עם גאיה...ואז התעוררתי עם גודש באחד השדיים..ולא יוצא ממנו חלב....נכנסתי למקלחת לעשות עיסוי חם ואז יצאתי כדי שגאיה תינור ותשחרר והיא לא מתעוררת....בילי הרגים אותה כל כך חזק...עכשיו אני מתלוננת על זה שהיא ישנה....מחר משיגה משאבה ותחילה לשאוב....גם החלב זורם מוזר עדיין רק טיפות ולא זרם רגיל....אוווף.... זה כל כך מייאש....
  • אם את מניקה אז תוודאי שהיא תופסת טוב את השד ויש לה מספיק פיפי ,גם קקי צריך להיות,ממליצה לך בגלל המשקל הקטן שלה להזמין אפילו יועצמת הנקה רק לבדוק שהכל בסדר . לא ממליצה לך לקנות משאבה ,עדיף לשכור מיד שרה , לא תמיד מצליחים לשאוב וחבל על הכסף.אם יש גודש תמיד אפשר לשאוב ידנית,לסחוט במקלחת אחרי מים חמים
  • אחת השדיים לא בסדר..גודש חזק.. הקטנה מנסה לינוק ממנו וזי בעיה ואילו בשד השני נסדק.. כאבי תופת ומדמם.. אנסה להגיע לטיפת חלב ולהגיע ליועצת הנקה....שום דבר לא הולך בקלות. .
  • אחת השדיים לא בסדר..גודש חזק.. הקטנה מנסה לינוק ממנו וזי בעיה ואילו בשד השני נסדק.. כאבי תופת ומדמם.. אנסה להגיע לטיפת חלב ולהגיע ליועצת הנקה....שום דבר לא הולך בקלות. .
  • נשמה המון סבלנות.להישבר לא יעזור לך עכשיו ורק יחמיר את המצב הנפשי שלך ושל גאיה.תניחי אותה על הבטן שלך כשאת בחצי ישיבה או שכיסה ככה שהבטן שלה תהיה צמודה לבטן שלך ותנענעי אותה טיפה.זה יוציא לה גזים וגם יחמם אותה ויתן לה הרגשה של חיבוק.תקני סימיקול זה עוזר פלאים ובימים הראשונים לפעמים לוקח לגוף להתרגל.אם את לא מניקה אז אני יכולה להמליץ לך על פורמולה קלה לעיקול של מטרנה ללא לקטוז ניקראת מטרנה אקסטרה קר קומפורט או מה שאנחנו אוכלים עכשיו ועוזר לנו מאוד לכאבי בטן זה נוטרילון קומפורט לעיקול קל.למדתי מהילד שלי שעיסויים שה באמת עוזר.להרים רגליים קצת למעלה ולהניע בתנועות סיבוביות. המון סבלנות ותהיי כמה שיותר רגועה..
  • נותנץת לקטנה סימיוקל...יש משאבה !""!צתאום נראה יותר טוב!!

תודה מעל התמיכה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה