האם אתן עושות לייזר בהריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני עושה לייזר להסרת שיער ברגליים, וכשגיליתי שאני בהריון ביקשתי לבטל את התור.
    הפקידה אמרה שמותר לעשות בהריון..
    האם אתן ממשיכות כרגיל?
    תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • עד כמה שידוע לי לא עושים בהריון...
    לא יודעת אם זה מסוכן בריאותית או לא
    אבל בטוחה שבגלל ההורמונים זה ממממש לא אפקטיבי חבל על הכסף...

• הבנתי שאסור....
    גם בהנקה לא מומלץ בגלל ההורמונים
    יש פיגמנטציה מאוד חזקה בהריון ועלולים להיווצר כתמים
    לי זה קרה בשעווה אז עברתי לגילוח לבינתיים

יום נעים לכולם
  • מחיפוש קליל בגוגל מצאתי את הפסקה הבאה -
    "חשוב להדגיש: הסרת שיער בלייזר אינה מסוכנת לנשים בהריון, או לכל הפחות טרם נערך מחקר שהוכיח כי טיפול שכזה עלול להזיק לעובר או לאמו. מצד שני, ההמלצה הגורפת של אנשי המקצוע היא לנקוט משנה זהירות במהלך ההריון וגם במשך תקופת ההנקה, ולהמתין עם הסרת השיער בשיטה חדשנית ואפקטיבית זו עד לאחר שהתינוק עומד על רגליו. גם לנשים המתעברות באמצע סדרת טיפולי לייזר להסרת שיער מומלץ לדחות את המשך הסדרה לאחרי הלידה (וגם לא לדאוג: ההישגים של הטיפולים שכבר התבצעו לא ירדו לטמיון)."

ולדעתי האישית - זה שלא הוכח שזה לא פוגע באם או בעובר, לא אומר שכדאי.
    אני אישית הייתי עושה הפסקה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה