לא מאמינה שאני חוזרת לזה אבל... עגלות.. :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה..
    כשחיפשנו עגלות ראיתי את הסליבר קרוס סרף וממש התלהבתי ממנה,
    אבל היא היתה ממש יקרה אז ירדתי מזה..
    בשבת ראיתי שיש עליה מבצע בד"ר בייבי ב2500 טיולון ואמבטיה!! זה ממש זול..
    והיא ממש מהממת בעיני..
    מישהי מכירה את העגלה? יודעת להגיד לי אם שווה ללכת לבטל את ההזמנה של הפג בשביל זה?
    כל השבת הייתי ממש מבואסת..
7 תגובות
עמוד 1
  • למה את מבואסת מהפג?
    אני אמנם לא רכשתי אותה ואפילו לא התנסיתי בה בחנויות אבל רוב הבנות פה בפורום מדברות עליה רק דברים טובים.
    אם את לא מרגישה שלמה עם הרכישה שלך גשי לחנות ותתנסי בעגלה (פתיחה סגירה החלפה טיולון ואמבטיה ואפילו סיבוב קטן בחנות)
    אני לא מכירה גם את העגלה שבחרת, אבל גם לגביה - גשי תנסי בחנות ותראי מה יותר נוח לך מבין שתיהן.
    לדעתי יש להתפשר על המחיר עד גבול מסוים. האוצר שלך הולך להיות בעגלה הרבה זמן...
  • לא יודעת באמת..
    ממש הייתי שלמה עם הפג כשלקחו אותה, בדקנו מלא ומכל הבחינות היא ממש התאימה לנו..
    היו כל מיני עגלות שממש אהבתי (סילבר קרוס, בוגבו וסטוקי)
    אבל בגלל שהם היו מחוץ לטווח מחירים שלנו הורדתי אותם מהרשימה..
    עכשיו שפתאום ראיתי שזה כן בטווח מחירים פתאום אני כבר לא כל כך בטוחה בהחלטה שלי
  • אל תקחי את זה קשה
    תעשו סיבוב בעלך ואת ביחד לחנות, תבדקו את שתי העגלות ותחליטו מה יותר טובה לכם.
    אם השניה יותר טובה ונכנסה לטווח המחירים שלכם, אז תחליפו.
    ואם לא - אז תדעי שמה שבחרת טובה.
  • לחברה שלי יש אותה ויש לה רק המלצות. לא יודעת פרטים אבל בגדול היא מרוצה מאוד.

• כנראה שזה מה שאני אעשה..
    אני מקווה להגיע מחר לחנות..
    הבעיה שעשיתי את ההזמנה במוצצים והמבצע הוא בד"ר בייבי...

מעניין איך זה עובד אם מבטלים הזמנה לפני שלוקחים את הדברים..
  • גם אני בהתחלה רציתי את הפג אבל היום היינו בדר בייבי קניתי את הסילבר קרוס סרף ב2500 אין הרבה מהדגם אז קניתי בלי לבדוק המלצות לגביה אני ממש התרשמתי ממנה בחנות
  • איזה יופי! תתחדשי!
    איזה צבע קנית?
    ומה זה כולל ב2500? עוד לא הספקתי ללכת..
    קנית גם סל קל? כמה הוא עולה?
    ממש שמחה שמצאת!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה