מה אתן עושות כדי לחכות בסבלנות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, אני חדשה פה
    התחתנו לפני חודשיים ואנחנו מנסים להכנס להריון.
    חודש שעבר אחרי הביוץ כבר דמיינתי את כל הסימפטומים האפשריים של הריון... וכמובן שבסופם המחזור מיהר להגיע, ואפילו הקדים. עד שהוא הגיע התחרפנתי...
    אני לא כל כך טובה בלחכות בסבלנות.......

אז... החודש... הביוץ עבר בשלום, ואני 5 ימים אחרי הביוץ... מנסה לחכות בסבלנות עוד 3 ימים כדי לעשות את הבדיקה הביתית של 6 ימים לפני האיחור, ובטוחה שהיא תצא שלילית לא משנה ה כי זה מרגיש לי מוקדם מדי...

אז כדי להיות סבלנית אני....
    מסתכלת בלי סוף בגרף של חום השחר... למקרה הוא יצמיח תובנות חדשות
    חוקרת את האינטרנט במידע, סרטונים, תמונות, פורומים, וכל מה שקשור לכניסה להריון....
    משגעת את בעלי...
    ובעיקר את עצמי!

מה אתן עושות כדי להיות סבלניות בשבועיים האלה?!?!
5 תגובות
עמוד 1
  • וואי את ממש מזכירה לי את עצמי! חחח
    גם אנחנו התחתנו לפני שלושה חודשיים כמעט ואין אתר באינטרנט שלא קראתי וחקרתי..
    לחכות בסבלנות ולהתפלל!!
  • הגעתי למצב שאני משחקת באתר של הגראפים במשחק שנקרא "זהי את הביוץ" בטבלאות של אנשים אחרים.

נראה לי שאני צריכה להתחיל לחפש עבודה.........

• יפה לך גם לא עובדת..

הכי חשוב לא לחשוב על זה כל היום פשוט תזרמי וכמובן תעסיקי את עצמך בדרים אחרים וככהתחשבי על זה כמה שפחות..

(מדברת זאת שעכשיו באמצע העבודה ונכנסת לאתר יולדת חחח)
  • חחחחחחח מצחיקולה
  • הצעה אישית - אל תבדקי כל כך מוקדם...
    עדיף שתחכי בסבלנות עד לאיחור. זה סתם מבאס והבדיקות האלה לרוב לא מזהות כל כך מוקדם ובשלבים האלה גם אם הם כותבים את זה.. יש בדיקות שמתקשות לזהות אפילו באיחור עצמו...

עדיף לחכות מעט ולהיות בטוחים מאשר סתם להתבאס כל פעם.

תעסיקי את עצמך בכל מיני דברים אחרים...

בהצלחה!!

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה