בוקר טוב...קצת מביך.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב
    בזמן האחרון כל התעטשות שלי מלווה בבריחת שתן קלה על התחתון זה מעצבן ובעיקר מביך למזלי זה לרוב קורה שאני בבית אבל עדיין זה מעצבן נראה לי אני צריכה להתחיל עם הטיטולים כבר מעכשיו.
    בקורס הכנה ללידה דברו על זה ושיש תרגילים לחיזוק רצפת האגן אבל אין לי מושג איך עושים אותם אי אפשר באמת להראות איך עושים...המלחיץ הוא שהיא אמרה שיכול להיות ואחרי הלידה זה יחמיר עוד יותר.
    מה עושים ??

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
9 תגובות
עמוד 1
  • בטטוש..
    בריחת שתן זה דבר טבעי מאוד בהריון
    לא ידוע לי על דרכים למניעה רק לשיפור
    )התרגילים האלה באמת(
    ו...זהו אם זה מחמיר עושים ניתוח... שלא נדע

• כמה שזה מוכר... בכל התעטשות, בכל צחוק היו לי בריחות- בעלי היה צוחק עליי איך שהייתי רצה לשירותים עם הידיים למטה תופסת כאילו שלא יברח משהו.

לא יודעת עד כמה תרגילים עוזרים בשלב הזה, אחרי הכל יש משקל לא קל שיושב על האזור ולוחץ.
    אומרים שהתרגילים זה לכווץ את העניינים שם למטה כמו שמתאפקים ולשחרר ולחזור על זה מס' פעמים
    [URL=http://www.lovetextlive.com]
  • אני לא יודעת אם יש מה לעשות כרגע בהריון.
    אחרי הלידה חשוב מאוד מאוד ללכת להתעמל התעמלות מיוחדת לנשים אחרי לידה.
    אני הלכתי אחרי שתי הלידות האחורנות והמצב בהריון הזה הוא םשוט -שמים וארץ ביחס למה שהיה לי קודם.
    אני הרבה יותר שולטת בשרירי רצפת האגן

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • הי,
    אני חושבת שבאמת קצת מאוחר מדי בשלב הזה להתחיל לחזק את רצפת האגן, אבל מצד שני עדיף מאוחר מאשר...
    התרגיל הבסיסי ביותר הוא לכווץ את שריר רצפת האגן, להחזיק 5 שניות ולשחרר. לעשות סטים של כמה חזרות כאלה, כמה פעמים ביום.
    ואם את שואלת מה זה שריר רצפת האגן... בזמן שאת שעושה פיפי, תעצרי לרגע את הזרם. השריר שכיווצת - זהו שריר רצפת האגן. זהירות - את הניסוי הזה עושים פעם אחת בלבד, רק בשביל להרגיש את השריר ולא מעבר, כי זה יכול לגרום לדלקת בדרכי שתן.
    בהצלחה באימונים
  • לא יקרה לך כלום אחרי הלידה ולא יהי שום נזק לריצפת האגן אז שלא תלחיץ אותך היועצת..אחרי הלידה תרגישי הקלה גדולה גם בעניין הפיפי כי כבר לא יהיה מה שילחץ לך על שלפוחית השתן אז תהיי רגועה..
  • אל תתביישי זה משהו טבעי לחלוטין והגיוני בזמן הריון
    מה שכן ניתן לעשות זה כיווצים של העסק שם למטה.
    את יכולה לנסות כשאת עושה פיפי לעצור את השתן ואז להמשיך אותו.
    בגדול, זו הדרך הכי טובה לדעת שמה שאת עושה פועל.
    אחרי שתביני את העניין תוכלי לעשות את זה בלי שום קשר למתן שתן.
    זה פשוט לכווץ את העסק של למטה
  • תרשמי בגוגל - תרגילי קגל. ופשוט לבצע יום יום, בתוך זמן קצר תחושי בשיפור. בהצלחה.
  • היי בטטה אדומה
    מה נשמע???
    אוטוטו אנחנו תשיעיות או מיי גדדדד

לגבי שאלתך
    ראיתי ביוטיוב מספר סרטונים שמראים על חיזוק רצפת האגן בהריון עצמו
    איני יודעת האם יכול לעזור לך
    אבל נראה לי שכדאי לעשות
    קניתי מזרון קטן להתעמלות וכדור פיוז ואני עושה לפעמים תרגילים בבית
    מקווה שיעזור לך!!
    ומקסימום שימי תחבושות או תחתוניות בינתיים
  • גם לי זה קרה בהיריון קודם וגם בהיריון הזה אם אני מתעטשת יכול לברוח קצת שתן וגם כשהייתי מקיאה (בגלל המאמץ)
    למה שזה יימשך אחרי לידה??????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה