מגן ראש לעריסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכל הבננות!
    מה אתם חושבות על מגן ראש לעריסה?
    מצד אחד זה נורא חמוד ובא כחלק מהסט, מצד שני המלצה של משרד הבריאות היא לא(!) לשים מגן ראש כי הוא יכול להיות מסוכן (חנק).

~~ענת~~
17 תגובות
עמוד 1
  • איזה חנק תגידי?? קושרים טת זה לסורגים של העריסה
    וזה מתוח מאוד, אין סיכוי שיסתבך לו בדרכי הנשימה.
    חוץ מזה, מניסיון עומר עולה כל הזמן עד המגן ראש, מזל שהוא שם.
  • לא יודעת יקירתי, לא אני המצאתי... כתוב באתר של משרד הבריאות שזה עלול להיות אחד הגורמים למוות בעריסה ח"ח. אני יודעת שהרוב משתמשים.

~~ענת~~
  • ממש שטויות כמו שאמרו לפניי קושרים את זה חזק
    אין סיכוי שתינוק יכול להתיר את הקשר
    תשימי לפעמים הם מזיזים ידיים רגליים ומקבלים
    מכה מהעריסה
  • לי יש ואני מאוד מבסוטית...

• גם לנו יש ומזל שכך כי היא כל הזמן דוחפת את הראש על סורגי העריסה
  • לדעתי חייב מגן ראש לעריסה!

זה א"ב לבטיחות... עם עידו -מזל שהוא היה! במיוחד בשלב שהוא מתחיל להתגלגל....

• מצרפת קישור לאתר משרד הבריאות עם ההתייחסות לנושא:

http://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/Childbirth/care/Pages/SIDS.aspx

"לא מומלץ על מגן מיטה. אין תיעוד שמגני מיטה מונעים חבלות, אבל יש תיעוד על מעורבותם במקרי לכידה של ראש התינוק וחנק."

?!.......
  • את האמת לא מכירה אף אחד שלא משתמש במגן ראש . מכירה כאילט ששמים נגן ראש כפול על כל המיטה . בחיים לא שמעתי על שום מקרה של לכידה של הראש אם שמים את זה כמו צריך ומתוח .
    http://www.holdthatpic.com/
  • זה לא יכול להשתחרר לגרום לחנק כי זה קשור כמו שאמרו הבנות וזה מוצר חובה לדעתי כי הם דוחפים ידיים כל הזמן ועלולים לקבל מכה..
  • ?? ???????? ??????? ??? ??? ??? ???? - ???? ????? ????? ??? ?????....
    ????, ????? ?? ?? ??? ???, ????? ?? ??????? ?? ?? ?????? ???, ????? ??? ????? ??? ????? ???, ???? ????
    ????? ?????? ???? ??? ??? ???? ?? ???? ???? ???? ???? ??? ?? ?? ????? ?? ?? ?????? ??? ????? ????
    ??? ?? ?????? ????
    ???? ????, ????? ?? ??? ??? ?????? ?? 3 ???? . ????? 3 ?????? ???? ??? ?????? ????? ??? ?? ???? ???? ??????.
  • טוב מי שרשמה שלא שמעה על אף אחת שלא משתמשת ,אז אני לא שמתי מגן ראש, נכון איתי דפק כמה פעמים את הראש בפינה של המיטה כי דחף את עצמו בגיל חודש בכל המיטה ,אבל זה ממש שטויות,וכן יש סכנת חנק ,לא חייבים ממש להסתבך עם המגן ראש בשביל להחנק מספיק שהראש יהיה תקוע עמוק בתוך המגן בשביל להחנק. וכן משרד הבריאות מוציא הנחייות לא תלושות מהמציאות,עדיין לא יודעים מה גורם למוות בעריסה ולכן כל גורם סיכון צריך להוריד .
    אני במודע השכבתי על הבטן ,אבל גורמי סיכון כמו עישון למשל או תחליפי חלב או מגן ראש או חפצים אחרים במיטה הורדתי ,כך שנשאר לי רק גורם סיכון אחד.
  • אוף אני לא מאמינה שכל התגובה שלי בסימני שאלה....
    בגדול מה שכתבתי היה שנראה לי שסכנת החנק הינה מכך שהילד ישים את הראש צמוד למגן ראש ואז יחסם לו נתיב האוויר.
    שזה פחות או יותר מה ש Eski אמרה.
    כל אחת מחליטה לבד מהם הסיכונים שהיא מחליטה לקחת.
    יש כאלו שיעדיפו מכה קטנה בראש (כמה חזק תינוק כבר יכול לדפוק את הראש?) לעומת סכנת חנק, ויש כאלו שלא מודעים לזה בכלל וילכו על הסכנת חנק - כנראה שרובנו.

ולמרות מה שנאמר כאן - אני עדין אשים את מגן הראש.
    אולי לא בלב שלם כמו מקודם...
  • לדעתי זה הכרחי.
    המגן קשור לסורגים כשהוא עומד והעריסה משמשת רק עד גיל 3 חודשים זה גיל שהם בקושי זזים. אין גישה למגן, הילד לא יכול להניח עליו את הראש. הוא נקשר לסורגי המיטה ולא מונח על המזרון.
  • שמה מגן ראש ובשלב כלשהו מוציאה.
    ג ם מהסיבה של החמימות שהוא נותן במיוחד בחורף. יש תחושה של חמימות לישון ליד "קיר"מבד נעים מלישון ליד סורג

• הנקה ו/או חלב אם מומלצים כתזונה בלעדית עד גיל 6 חודשים
    ההנקה שומרת על התינוק ומורידה את הסיכון למוות עריסה. כל הנקה מורידה את הסיכון למוות עריסה והנקה בלעדית באופן מובהק יותר.

http://www.health.gov.il/Subjects/pregnancy/Childbirth/care/Pages/SIDS.aspx

תסיקי את המסכנה לבד :) אם הנקה היא גורם מגן ,אז תחליף חלב הוא גורם סיכון . זה לא גורם ישיר כמובן ...
    (וזה לא נכתב בציניות ,זה נכתב בנימה נעימה ומכבדת

• לא יודעת יקירתי, לא אני המצאתי... כתוב באתר של משרד הבריאות שזה עלול להיות אחד הגורמים למוות בעריסה ח"ח. אני יודעת שהרוב משתמשים.

~~ענת~~
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה