היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יכול להיות שבשבוע 18 יהיה כבר צירים מוקדמים? אתמול הרגשתי כאבי תופת שמתחילים לי מהגב לבטן במשך כמה דקות... כאב בלתי נסבל שאני פשוט מתקפלת... מה זה יכול להיות? עצות איך אפשר להקל על זה?
Mushky :-)
19 תגובות
עמוד 1
לא נשמע לי הגיוני שאלו צירים זה היה משהו חד פעמי? זה עדין נמשך?
אם זה היה מקרה חד פעמי אין כל כך מה לעשות אבל אם זה ממשיך גשי לרופא, תבררי מה זה
גם אני מציעה לפנות לרופא
זה היה כמה פעמים אתמול בערב והיום נרגע... יש לי מחר תור לרופאה... נראה מה היא תגיד....
נו היית אצל הרופא? מה אמר ?
גם לי היו צירים מוקדמים בשלב הזה, חשוב לשתות המון וללכת להיבדק
לי היה פעם אחת בשבוע 28 או 29 הרופא אמר שאלו היו ברקסטונים וזהו אבל מקווה שהלכת להיבדק ותעדכני יום נעים לכולם
לי התחילו משבוע 17 ובגלל זה הייתי בשמירה. זה כן יכול לקרות. מחזיקה אצבעות בשבילך שזה לא. שיבדקו לך את האורך של צוואר הרחם, לי הצירים לא כ"כ כאבו, היו לי כאבים אחרים ממש חדים בבטן התחתונה והתברר שזה היה מחיקה והתקצרות של צוואר. הצירים אצלי לא הגיעו מהגב, זה היה רק בבטן. ובכול זאת, למרות כל הדאגות של כולם שאני לא אסחוב עד סוף ההיריון אני היום 3 ימים לפני תאריך משוער סוחבת 555 טפו טפו
הייתי אצל הרופאה והיא בכלל לא התייחסה לזה... כנראה חשבה שזה כמו שאר הכאבי בטן הרגילים שיש לי (אני כל ההריון עם כאבי בטן... כנראה כי הרחם פשוט לוחצת לי על הכל) היא פשוט אמרה לי לנוח הרבה.... נקווה שזה לא יקרה שוב... תודה לכן על התגובות והעידוד!
שמחה לשמוע. המשך היריון קל ותקין
היה לי היום עוד פעם את הכאבים האלה... פינו אותי באמבולנס למיון.... ובמיון החליטו לאשפז אותי :-( וגם לא נותנים לי לאכול או לשתות עד להודעה חדשה... שזה יכול להיות עד מחר.. אני מרגישה כל כך לבד :-(
תרגישי טוב!!!!!
למה אישפזו אותך?
כי יש חשש לתסביב שחלתי וכי אני עם כאבים מאוד חזקים שאני בקושי עומדת על הרגליים...
אויש תרגישו טוב את והעובר ותעדכני מה איתך...
תודה! לפחות כבר נותנים לי לאכול אז זה כבר שיפור... נקווה שמחר אני אוכל כבר לעוף מפה...
עשו לי היום ניתוח חירום :-( כל כך כואב לי! ואין לי מושג עד מתי אהיה מאושפזת...
לא נעים... רפואה שלמה - תרגישי טוב!!!
רגע... לא הבנתי. וואו. ילדו אותך? מה שלומך?
לא לא ילדו אותי... פשוט היה לי תסביב שחלתי... והיו חייבים לסובב לי את השחלה שיהיה במקום הנכון שאני לא אאבד אותה....