יובש בפנים לתינוקות- עזרה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מנדי עם פצעונים אדמומיים באזור הפה ואמרו לי שזה יובש. בכלל האזור הפצוע אדמומי. לא חלק גדול , נקודה לא גדולה אבל אני רוצה פתרון..
    אם מישהי מכירה משחה שעוזרת, רצוי מאוד טבעית, אבל כל שיתוף בניסיון יתקבל בברכה!

11 תגובות
עמוד 1
  • כשהוצאתי את הילד מהפגיה אז גם העור שלו היה יבש מהסבון של המקלחת
    עכשיו אני משתמשת באיזה שמן שאני שמה לו במים ויש לו עור מהמם. ממש כמו טוסיק של תינוק :)

• קרם פנים של וולדה שנקרא קרם לחורף מעולה!!
    אני עד עכשיו משתמשת בו לילדים
  • אצלנו היה יובש ברמה ממש חמורה ורק קרם פנים של מוסטלה עזר.
    זאת חברה די חדשה בארץ ונמכרת בבית מרקחת, סופר פארם וכאלה.
    ממליצה בחום, זה עבד פלאים!
  • מוסטלה מספר אחת

• שמן זית.. (:
    ואם לא אז קרם פנים על בסיס קלנדולה עוזר מאוד לתינוקות..
  • הדבר הכי טוב, הכי טבעי ושעוזר כמעט לכל דבר- צמח אלוורה.
    לא האלוורה שמוכרים בחנויות אלא הצמח ממש, חותכת חתיכה קטנה ומורחת את הג'ל הטבעי על האיזור, זה עושה ניסים ונפלאות.
    לבת שלי היה יובש די רציני ואדמומיות בלחיים, מרחנו פעם אחת ובתוך כמה שעות היה שיפור של 90 אחוז.
  • אל תהרגו אותי אבל היה לעומר טיפ טיפה של יובש וכשאני מורחת לו
    קרם גוף של ד"ר פישר עם מה שנשאר לי בידיים מעבירה לו בפנים.
    הוא השתפר פלאים! אם היה יובש קשה הייתי חושבת של משהו אחר...
  • פתרון סבתא לעור אדמומי של תינוק - חלב אם במיוחד הטיפות הראשונות של ההנקה כי הם מכילות שומן ברמה גבוהה.
  • אחרי כל מקלחת לשמן את כל הגוף, בשמן תנוקות.
  • שמן תינוקות עשוי מחומרים סינטיים
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה בננות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה