היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות מי יכולה לעזור לי... הזרעה שנייה לפני שבועיים 8.12 היום בטא 51... מה זה אומר? זה הריון? זה תקין בכלל?? Help!!!!
15 תגובות
עמוד 1
כן... שיהיה בשעה טובה! תבדקי שוב עןד יומיים לראות שמכפיל עצמו. שיהיה הריון תקין ומשעמם..(:
נראה לי תקין ... מזל טוב רק תוודאי שיש הכפלה
תודה תודה תודה לכן!!!! בהצלחה לכולן
רק לבדוק הכפלה ואולטרסאונד עוד מעט לראות שיש שק והכל בסדר.. מזל טוב
ליטלילי
51 אני יודעת מזל טוב
חחחח אני מתרגשת.. לא מצליחה לחשוב על שומדבר אחר !!!! מחכה למחר לבדיקה חוזרת שהכל תקין :))))
בנות... היום בדיקת בטא 101.. זה בסדר? מה אתן אומרות? אני בלחץ שיעבור הזמן לעשות כבר אולטרסאונד ראשון...
זה בדיוק הכפלה (: מזל טוב!!! יתכן שבדקת מוקדם פשוט אז עדיין נמוך אבל בעלייה! אם יש לך עדיין חשש תתיעצי עם האחיות במרכז שעשית את ההזרעה או עם הרופא לא הייתי חוששת יותר מידי זה הוכפל! בהצלחה!!!
תודה קרן אור הרופא אמר שזה מצויין ושוב לחזור על הבדיקה ביום ראשון.. מקווה לטוב..
יש הכפלה!!!!! יופיייייע
ליטלילי
מזל טוב, אמן הכפלה יפה וגדולה :)
כל מה שקורה זה לטובה
תודה בנות.. איזה כיף שאתן אכן.. מישהי יודעת כמה הבטא צריכה להיות עד יום ראשון?
בהצלחה איזה יופי!!!
לא יודעת כמה אמור להיות במספרים אבל אני חושבת שאם היא תעלה - זה מספיק בשביל חיוכים והתרגשות ...
ליטלילי
בנות... שאלה דחופה!!!! יש לי כאבי בטן תחתונה ממש כמו מחזור זה בא והולך... זה בגלל ההריון? מפחיד אותי כאילו כל רגע המחזור בא... עזרתכן