סיפור הלידה של יערונת 15.10.2007 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סיפור הלידה של יערה – או סיפור המשלוח של המתנה מעודד ליום הולדת 30 שלי:

הגענו לחודש אוקטובר, סוף ההריון... אני ויערה (אז "פיצקה") היינו בעיצומה של התחרות: למי תהיה יום הולדת קודם?
    עודד לא ידע אם לתכנן לי משהו גדול ומרובה אנשים (על הפתעה ברור שלא היה מה לדבר) כי הכל יכול להתבטל בכל רגע... בסוף החלטנו ללכת על מסעדה נחמדה בת"א ולהזמין חברים קרובים ומשפחה והתחלנו בהכנות
6 תגובות
עמוד 1
  • פפששששש
    ממש סיפור יפה
    הייתי מרותקת!
  • תודה
  • גם אותי ריתקת
    והדמעות זוגלות
    מאוד רציתי לקרוא את סיפור הלידה שלך

תודה שצירפת אותו!
  • תודה
  • איזה יופי של לידה !
    גם אני צעקתי בצירי לחץ וזה עזר מאוד ללחוץ ! כל כך פחדתי שלא אצליח להתמסר לטבע ולגוף שלי ואנסה להיות מאופקת ,נורא שמחתי שנתתי לעצמי להשתחרר ולצעוק ,הכי מצחיק שהמיילדת אמרה לי תפסיקי לצרוח :) אמרתי לה שאני עושה מה שאני יכולה והמשכתי בשלי
  • כל מילה בסלע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה