סיפור הלידה של רותם 19.03.2011 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע 40 כבר עומד להסתיים. אני חסרת סבלנות... נו כבר!!! קשה לי, כבד לי, כואב לי ומגרד במלא מקומות...
    אמא שלי באה להתארח אצלינו לסופ"ש. בשישי בערב, הלכנו לטיול בפארק לאומי ברמת גן ולארוחת ערב במסעדה היה ממש כיף! יערונת התלהבה מהאגם עם הבווזים והמזרקות. התוכנית הייתה לשבת שקטה בבית...
    בשבת בבוקר אני קמה ומהר מאוד מגלה שיש לי ירידת מים. מזל שמספר ימים לפני זה קנינו ערכה לבדיקת הנושא. אני קוראת לעודד ואומרת לו שחייבים לנסוע לבית חולים. מזל שאמא שלי פה ואפשר להשאיר אותה בבית עם יערה. יערונת המתוקה קלטה שקורה משהו וכשאמרנו לה שנוסעים לבית חולים לבדוק שהכל בסדר עם התינוקי, היא הכינה לי ציור לקחת איתי לבית החולים.
    נוסעים לבית חולים. אין צירים... רק זרימה בלתי פוסקת של מי שפיר (לא תענוג בכלל).
    מגיעים למיון יולדות ומקבלים אותנו. מתחילים ללחוץ על ביצוע זירוז. התייעצנו עם תמי (הדולה שלנו) האם להסכים לזירוז והחלטנו שלא. האחות לא מבינה את זה ומעבירה אותנו לחדר לידה. שם אני שוב מסבירה שאני לא מעוניינת בזירוז ומחליטים להוציא אותנו מחדר הלידה ולהעביר אותנו לחכות לצירים במחלקה להריון בסיכון (ממש לא תענוג). נותנים לי אנטיביוטיקה ואומרים לי להשתדל לא להסתובב יותר מידי כדי שלא תהיה צניחה של חבל הטבור.
    עכשיו מחכים... ומחכים... ומחכים... עודד נסע לאכול צהריים ולהביא כמה דברים. בינתיים אני מתחילה להרגיש פה ושם צירים. בשעה 2 סוף סוף מורגש ציר משמעותי. שעה הפסקה, ואז מתחילים צירים תכופים יותר ומתחזקים.
    מחברים אותי למוניטור. המכשיר לא עובד טוב ומראה ירידות דופק בעת ציר ומאבד את הדופק כאשר אני משנה תנוחות. הצוות מחליט (למזלי) לא לקחת סיכון ומודיע שיכינו לנו חדר לידה. ההתמודדות עם הצירים ממש קשה כי אנחנו לא בבית ואני לא יכולה לרדת מהמיטה
6 תגובות
עמוד 1
  • וואו סיפור מדהים!!!
    איזה כיף שהצלחת להתמודד עם הצירים וללדת טבעי
    מעריצה אותך. נשמע חווייתי ומרגש

• תודה
  • איזה יופי שהצלחת לידה טיבעית ללא אפידורל!
    נשמע כאילו את וונדרוומן...
  • איזו מדהימה
    כמה כח רצון
    וגם בסוף בלי אפידורל
    אשמח אם תרחיבי בנושא הדמיון המודרך
  • תודה
  • עכשיו קראתי ממש בריכוז וכל הכבוד לך על הנחישות, שהיה לך האומץ לסרב לזירוז וכמובן גם שילדת ללא אפידורל.
    איך מוצאים את סיפור הלידה??? אני את שלי לא הצלחתי למצוא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה