בדיקות ביתיות של 6-8 ימים לפני האיחור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני כל הזמן רואה בבתי המרקחת את הבדיקות של 8 ימים לפני האיחור ו6 ימים לפני.
    אני לא מצליחה להבין עד הסוף באיזה שלב של ההריון ההורמון מתחיל להיות מיוצר באופן משמעותי לבדיקה... האם הוא מיוצר רק מרגע שההריון נקלט ברחם? או שהוא מיוצ עוד לפני?

הבדיקה של YES OR NO טוענת שהיא מזהה רמת הורמון 12. ובדיקה של חברה אחרת אומרת שמזהה כל מספר מעל 10 (ומזהה 8 ימים לפני האיחור).

זה הגיוני בכלל? אפשרי בכלל? או שהם משחקים על הרצון העז שלנו לדעת ולבדוק כמה שיותר מוקדם?
11 תגובות
עמוד 1
  • שוב אני ..

תקשיבי לי תעשי בדיקה רק ביום שאת צריכה לקבל ווסת.. במידה ולא תקבלי
    נראה לי שאני ואת באותם תאריכים אני צריכה עוד שבוע לקבל ורק אז אני עושה את הבדיקה.
    כי רוב הסיכויים שאם תעשי לפני ההורמון עדין לא יעלה וזה סתם מאכז לראות את התוצאה השלילית.

מתי היה המחזור האחרון שלך?
  • המחזור האחרון היה ב28.11, והביוץ ב16.12
    לפי מה שבדקתי, לרוב מהיום ה8-10 כבר אפשר לראות פס אפילו אם הוא ממשששש חלש (בבדיקות הרגישות יותר).
    מחר זה היום ה8...... ואני יודעת שבטח יצא שלילי... אבל איכשהו, גם כשיוצא שלילי זה נותן לי יותר סבלנות לחכות עוד כמה ימים, נותן תחושה שעשיתי משהו חחחח
    כל הכבוד לך על הסבלנות!
    מתי היה הביוץ שלך?

בכל מקרה, לא ענית לי על השאלה עם הערכות הריון שאמורות לגלות 6-8 ימים קודם... את חושבת שהן לא באמת שימושיות?

• קודם כל אם המחזור האחרון שלך היה ב 28.11 במידה והוא סדיר 28 יום שזה אומר שממש עוד כמה ימים את צריכה לקבל משהו כמו שלושה ארבעה ימים, אז את כן יכולה לעשות בדיקה כי את לא שמונה ימים לפני מחזור את הרבה פחות.

ולגביי הערכות אין לי מושג אם זה אמין או לא.. יש לי חברות שנקלטו להריון ושעשו בדיקות ממש בהתחלה זה הראה שלילי ורק אחרי שבוע הראה חיובי.

הביוץ שלי יחסית מאוחר.
    ב- 19.12 הבדיקת ביוץ הראתה 2 פסים זהים
    והיום סתם עשיתי עוד בדיקה והפס תוצאה יצא חזק מאוד לעומת הפס בקרה..
    אז אני כבר לא ממש מבינה מתי הביוץ יכול להיות היום או מחר בכל מקרה עושים מה שצריך לעשות..
  • המחזור שלי סדיר 30-32 יום כזה. אמור להגיע ב29 החודש.

בקשר לבדיקת ביוץ שלך, ממש מוזר, אולי תעשי עוד בדיקה כדי לבדוק מה קורה?
    בינתיים תעבדו קשה!
  • לא זה לא הגיוני הריון כי הביוץ היה ממש לא מזמן..
    מה איתך עשית בדיקה??
    תעדכני..
  • עשיתי.... יצא שלילי
  • מבינה מאוד לליבך!!!
    בע"ה כולנו ניקלט רק צריך סבלנות ומתי שהוא יחליט אז הוא יתן!
    אומרים שהממוצע שזוגות נכנסים להריון זה בתווך החצי שנה שזה נורמלי מאוד,
    והכי באסה לחכות אני יודעת, אבל בסדר מנסים ומנסים עד שיצליח.

ומקסימום אם תראי איחור במחזור אז תוכלי לעשות שוב בדיקה.
  • תודה מקסימה
  • היי בנות אני בערך 8 ימים לפני וסת והרגשתי משהו מוזר עם הגוף שלי .. אכילה מרובה עייפות יתר על המידה ..
    החלטתי שאני עושה בדיקת היריון ויצא פס בולט ועוד פס ממש ממש ממש בהיר עשיתי את הבדירה ב16:30 האם זה הגיוני ויכול להיות ?
  • היי בנות אני בערך 8 ימים לפני וסת והרגשתי משהו מוזר עם הגוף שלי .. אכילה מרובה עייפות יתר על המידה ..
    החלטתי שאני עושה בדיקת היריון ויצא פס בולט ועוד פס ממש ממש ממש בהיר עשיתי את הבדירה ב16:30 האם זה הגיוני ויכול להיות ?
    חשוב לציין שהמחזור שלי לא סדיר הוא מגיעה בתאריכים שונים לפעמים אחרי 3 שבועות ולפעמים חורג מה4 שבועות
  • חשוב לציין שהמחזור שלי לא סדיר הוא מגיעה בתאריכים שונים לפעמים אחרי 3 שבועות ולפעמים חורג מה4 שבועות
    היי, האם זה הריון בסוף? ????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה