בת 5ימים עם גזים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כולם אומרים שזה לא הגיוני...גזים כבר עכשיו...אבל יש הוכחות רועשוצ ולא מריחוצ טוב. הקטהה משבת לא עשתה קקי...הרופא אמר שאם עוד יומיים לא יהיה לחזור אליו...בגלל הגזים לא יורדת ממנע ולא מפסיקה לינוק ...מה עושים????
15 תגובות
עמוד 1
  • אין הרבה מה לעשות, בגיל הזה יכולה להיות להם עצירות זמן ממושך.
  • תנסי לשים אותה כמה שיותר על הבטן בהשגחה כמובן
    תחזיקי אותה על היד כשהבטן היא על הכף יד שלך ותלטפי לה את הגב
    תקפלי לה את הרגליים בעדינות לכיוון הבטן, זה משחרר גזים.

בסופו של דבר זה יעבור.
    שימי לב גם לאילו מאכלים את אוכלת...מה שעושה לך גזים עושה גם לה אז תוותרי על מאכלים כאלה בזמן ההנקה

בהצלחה!
  • מה את נותנת לה לאכול?
  • למה לא הגיוני שיש גזים?? זה עד שלושה חודשים..
    תני לה סימיקול

• איזה מאכלים!??יש רשימה?
  • איזה מאכלים!??יש רשימה?
  • ב"ה

בעיקרון הבנתי שזה שטויות, אני אוכלת הכל והקטנים שלי לא ממש סבלו מגזים,
    יש כאלה שטוענים שמאכלים כמו קטניות , אפונה,שעועית, כרוב, חסה , תירס ודברים שבכלל גורמים לנו גזים עדיף להמנע מהם בזמן הנקה.
    לא באמת יודעת עד כמה יעיל אצל כל אחת זה אחרת....
    תרגיש טוב הקטנטונת

[URL=http://www.lovetextlive.com]

• לשלי גם הייתה עצירות אחרי שיצאנו מבית החולים
    והחלפתי לה ממטרנה רגילה לאקסטרה קר וזה
    עוזר לה יש לה 2-3 יציאות ביום שלפני זה היא
    לא הייתה עושה יומיים שלושה
    ולגזים יש את הבקבוקים של מאם נגד גזים
    אין לי מושג אם זה מה שעזר לה
    אבל שווה לנסות שמעתי מעוד אמאות
    שהתממשו והילדים שלהן לא סבלו מגזים
  • אני מניקה..וממש לא רוצה לעבור לתחליף....היא עשתה קקי ביום שני בלילה..והיית קצת רגוהה ועכשיו שוב כולה עצבנית ועליי.. יונקת ללא הפסקה....איך אני אמורה ללמוד לנבחיחם ככה???
  • אני מניקה..וממש לא רוצה לעבור לתחליף....היא עשתה קקי ביום שני בלילה..והיית קצת רגוהה ועכשיו שוב כולה עצבנית ועליי.. יונקת ללא הפסקה....איך אני אמורה ללמוד לנבחיחם ככה???
  • העצירות עושה אותם מאוד עצבניים לא רגועים
    תנסי לעזור לה עם מד חום ווזלין אבל לא יותר מידי
    פעמים
  • אני חושבת שכדאי לך לפנות ליועצת הנקה !!! לא סביר שתהיה לה עצירות בגיל הזה . וגם לא סביר שלתינוק יונק תהיה עצירות ,גזים כן ,עצירות לא סביר. לבדוק שהיא עולה במשקל שיש לה מספיק פיפי ,שהמרפס לא שקוע . לכי לטיפת חלב לשקול אותה . לי זה נשמע כמו יניקה לא יעילה . לא להלחץ מההודעה שלי ,מעט הכל אפשר לסדר , אולי לשון קשורה ,אולי אחיזה לא טובה , או אולי אני טועה היא פשוט בקפיצת גדילה ,אבל חוסר יציאות ועצבנות קצת מטריד .
  • אל תפסיקי להניק בגלל זה! אין יותר טוב מזה!
    זה תקופה, זה יעבור.
    תנסי להימנע ממאכלים כמו חומוס, כרוב, קטניות
    אל תתיאשי
    תמשיכי בלהחזיק אותה על הבטן, לקפל רגליים לכיוון הבטן
    אם יותר משלושה ימים לא עשתה קקי אז טיפונת שימי וזלין על מדחום וממש קצת מהקצה תכניסי לה לטוסיק
    התייעצת עם רופא?
  • לגבי מד חום ,אסור אסור אסור להכניס מדחום לתוסיק עד גיל חודש לפחות !!! זה יכול לגרום לקרע במעי ,הרקמה שם מאוד עדינה עדיין ולא כדאי להסתכן
  • אני הנקתי את היילדים שלי 10 חודשים.
    בראשון נמנעתי לאכול חומוס, כרוב כרובית ועוד כי אמרו שעושה גזים
    באמת לא היו גזים ב-כ-ל-ל !!!!!!!!!!!!!!!
    בילדה השניה הרופא אמר שזה שטויות...... שאפשר לאכול הכל. רק חריף ואלכוהול עובר בחלב... אכלתי הככככככככככל ולא היו גזים...
    גם בלידה השלישית אכלתי הכל ולא היו גזים.

אני הייתי מכינה לעצמי תה עם גרגירי שומר.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה