חייבת לשתף!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מקווה שלא תשפטו אותי אבל אני חייבת לפרוק ... מאז שילדתי התחילו לי מחשבות על האקס שלי כל מיני מה קורה איתו וכ״ו .. חשוב לי לציין כי בעלי הוא הבן אדם הכי יקר לי והכי מדהים שפגשתי ואני אוהבת אותו בכל ליבי !! אבל משום מה בחודש וחצי האחרונים מאז שילדתי אני מרגישה תחושה של געגוע לאקס אני מרגישה נורא עצם זה שאני חושבת עליו ואני לא יודעת מה לעשות כאילו הכול השתבש לי הגוף השתנה וקשה לי עם עצמי הזוגיות הפכה יותר לדאגה לילדה ואין לנו זוגיות ואין לנו לילות ואני מוצאת את עצמי יושבת וחושבת על משהו שהיה לי בעבר שאני יודעת בכל ליבי שהוא גם לא האדם שהתאים לי אפילו רב בכבודו ובעצמו אמר לי את זה פעם עוד כשהייתי רווקה ועכשיו פתאום אני חושבת עליו מה עושים?? איך מתגברים על התקופה הזו?!!
5 תגובות
עמוד 1
  • גם אני לפעמים חושבת על האקס שלי, מה קורה איתו עכשיו, האם גם אישתו בהריון? הם הצליחו לקנות בית?
    אבל זה נשאר בגדר מחשבות על בן אדם שהיה חלק גדול ממני לתקופה ממש ארוכה לא מעבר...
    השאלה מה זה אומר חושבת המון על האקס?
    מתגעגעת אליו או כמוני, סתם מתעניינת לדעת מה קורה איתו?
    כי אם זה כמוני, אז מצבך בסדר
  • אחרי הלידה הכל נדפק...
    כל המערכות בגוף משובשות
    זכרון וגעגוע למה שהיה לפני זה טבעי ונובע מקושי של ההווה
    כמו שמשיח אמרה השאלה מה היא רמת הגעגוע?!
    מותר להזכר..להתגעגע..להתעניין
    השאלה אם זה משהו מעבר..

• אגב תמיד יש מחשבה שזה יכל להיות הילד המשותף שלך עם האקס וסקרנות טבעית לאיך זה יכל להיות

• מותק תרגעי ! הכל בסדר איתך !!!
    את לא מתגעגעת לאקס, את מתגעגעת לחיים הקודמים שלך זה הכל !!!
    השינוי הזה כבד מאוד ולוקח זמן להתרגל ,חוץ מזה גם זוגיות צריך לתחזק ולמשל שעה ביום לה**** רק לכם בלי לדבר על הילדה ,לראות סרט ביחד בערב להתחבק וכו'
  • הכוונה לגעגוע ולא מעבר לזה בעלי הוא אהבת חיי בזה אין ספק אבל כמו שאמרתם אחרי לידה הכול נדפק אני קצת מתגעגעת לחיים הקודמים שלי כשהכול היה חופשי בלי חשבון לאף אחד ושאת לא חייבת כלום לאף אחד והכי מצחיק שבאותה תקופה כבר הייתי לחוצה חתונה בית ילדים רק שלא הבנתי כמה אז החיים דבש היו בלי הוצאות מיותרות וכו ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה