אני עושה לבת שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בריתה בשעה 17:00,מזמינה בלונים וצלם. אתן חושבות שצריך עוד משהו? למפעילה אין לי מספיק ילדים .מה אומרות לגבי תקליטן?לי נראה שאין זרימה לרקוד בבריתות .זה ייראה מתקמצן ולא משקיע בלי תקליטן לדעתכן? מה הרוב עושות בבריתות(של בת)?הרבה זמן לא הייתי..
7 תגובות
עמוד 1
  • מחסור של תקליטן באירוע לא מתפרש כאקט קמצני
    האסוציאציה היא ישר של שנת אבל שלא נדע
    זו הסיבה שאין מוזיקה באירועים ...

מזל טוב שיהיה!!

• לא חובה תקליטן אם את חושבת שאנשים לא יקומו לרקוד
    זו גם שעת אחר הצהרים ולא ערב, כך שלא נראה לי שאנשים יקומו לרקוד, אבל זה באמת תלוי באורחים שלך.
    אבל מה שכן חשוב - תוודאי שן יש מוזיקת רקע במקום, ומוזיקה שמחה!
    הייתי בברית שלא היה תקליטן ומוזיקת הרקע לא הייתה שמחה. אמנם זה היה אייל גולן ומשה פרץ וחבריהם, אבל משום מה הם בחרו לשים את השקטים שלהם ולא את השמחים.

אנשים לא מצפים בברית/ה לאירוע מפוצץ, זה לא חתונה. אבל מוזיקת רקע זה מצרך חובה
  • ומה אתן אומרת לגבי השעה?יצא לכן להיות בבריתה בשעה 17:00?
  • האמת שבריתה לא, רק בערב.
    ברית כן בשעה כזו.
    למה דווקא בשעה 5 בחרת ולא שעתיים מאוחר יותר?
  • כדי שהארוע יהיה פחות מחייב. ארוע ערב קצת כבד לאנשים ומחייב תקליטן ואין ממש זרימה לרקוד בבריתות
  • אני רוצה להגיד לך, מניסיון שאת טועה
    בריתה זה אירוע קליל
    יצא לי להיות במלא בריתות בערב והיה מוזיקה ואנשים רקדו
    דווקא אלו שהיו בצהרים או אחר הצהרים יותר משעמם...
    לאחרונה אפילו הייתי באירוע שהיה תקליטן של המקום (ללא תוספת תשלום) ואחד מהחברים לקח את המקרופון ועשינו כמו חפלה כזו, הוא שר עם המוזיקה וכולם רקד והיה ממש שמח
    אל תשכחי שהמוזמנים לאירועים כאלו הם המשפחה שלך והחברים הקרובים שלך. לא מלא אנשים שאת לא מכירה כמו שיכול להיות בחתונה

את הבריתה שלנו אנחנו מתכננים לשעות הערב ויהיו ריקודים. בעלי הבטיח לי סלואו
  • מזל טוב לתהל!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה