עגלה זולה אבל נראת טובה.. מה דעתכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
8 תגובות
עמוד 1
  • נראית טוב אבל את ראית אותה?
  • לא.. עוד לא.. אני סתם מחפשת באנטרנט.. ואיכשהוא הגעתי לזה.. אבל קצת מוגזם שזה כזה זול לא?
  • אני ממליצה לך מניסיון אל תראי שום עגלה באנטרנט...
    שאת בחנות הכל נראה אחרת.. באנטרנט הכל נראה יפה
    ובמציאות לפעמיים תתאכזבי או ההפך
    הכי טוב ללכת לחוש את העגלה לקפל אותה , לבחון אותה
    תעשי סיבוב בכמה חנויות ותתרשמי הכי טוב!

• שמעתי שעגלה כזאת. לא ממש יציבה כשא הילד כבר הגיל 8 חודשים נניח...
    שהוא יושב ומנסה להסתובב ומתנדנד בפנים....

כי הגלגלים הקידמיים צמודים מידי .... זה כמעט כמו עגלה של 3 גלגלים.....

תחפשי עגלה שהמרחק בין הגלגלים יהיה גדול יותר.
    לי למשל יש את HAPPY BLOO של ד"ר בייבי.... ןאני אוווווווווווווווווווווווווווווווווד מרוצה.
    הילדה שלי בת שנתיים ויושבת לה בככיף.
    http://www.babyz.co.il/product.asp?productid=655&CatCode=5

http://www.buy2.co.il/o/e9f01e12-db1e-4c5d-8c22-d43ee666fab7?utm_source=zap&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=e9f01e12-db1e-4c5d-8c22-d43ee666fab7

• על המסך היא נראית טוב
    יש לה נתונים טובים והמחיר נשמע ממש משתלם
    אני הייתי מציעה לחפש אותה באחת מהחנויות בשביל להתנסות בקיפול ובפתיחה. לראות אותה פיזית.
    ואגב,
    לדעתי המחיר כל כך נמוך כנראה כי היא לא יוצרה ב 2013 אלא שנה קודם לכן... עכשיו סוף שנה ומחסלים סחורה ישנה בשביל סחורה חדשה
  • הכי טוב זה ללכת לחנות, לראות, לגעת, להסתובב בחנות עם העגלה לרות אם כבדה מידי.
    קחי מחיר, ואז על העגלה שראית בחנות, תעשי חיפוש יותר זול און ליין... למשל בזזאפ.

• אין לי הרבה ניסיון , בן שלי סך הכל חודשיים וקניתי טריפל של קאם : אמבטיה , טיולון וסלקל 3700. עגלה טובה ואחת הקלות אבל עדיין כבדה לי (את זה הבנתי רק אחרי שימוש ) , שוקלת למכור אותה כאשר בן שלי יתחיל לשבת טוב ויציב ולרכוש טיולון מקלארן . אז אולי באמת שווה לקנות עגלת אמבטיה זולה ולהשקיע יותר בטיולון איכותי כי בו תשתמשי הרבה יותר זמן .. במיוחד שיחד שלך יוולד כשכבר לא יהיה כזה קור ...
  • אני אמורה ללדת בפבואר..זה עדיין חורף והשיא נראה לי..אני מתכננת בעזרת ה' לקנות טיולון של מקלראן אח"כ בכל מקרה כי יש לנו גם בגז נורא קטן..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה