-
לא יודעת אם יש קשר לישיר, אבל כן יודעת שתנועתיות בסוף ההריון (הליכה, שחיה) יכולים לקדם את העניינים, אז... תלוי מתי תחליטי שמספיק לך
-
ידוע שפעילות גופנית עוזרת ותורמת לגוף בכל כך הרבה אספקטים.
אין הוכחות ישירות שהליכות וספורט מזרזים לידה
מה שכן, אם תעשי הליכות ותזוזי ולא תהי סטטית, הגוף שלך יהיה הרבה יותר חזק לקראת הלידה.
-
אני עושה הליכות משבוע 30 וכפי שאת רואה אני עוד סוחבת.
אני גם חושבת שזה יותר קשור לחיזוק הגוף.
זה כן מזרז פתיחה אבל שכבר התחילה לא שהכול עוד הרמטי
-
יכול להיות שיש נשים שזה משפיע עליהן ויכול להיות שלא..
אני יכולה להעיד על עצמי שלא עזר...
הייתי עם בעלי
הייתי עולה במדרגות המון...
כשהייתי הולכת לקופת חולים לבדיקת רופאה, הרופאה שלי הייתה בקומה 3 והייתי עולה ברגל ויורדה ברגל...ואת האמת? הייתי עושה את זה אח"כ עוד כמה פעמים...
הייתי מסתובבת בבית סתם בלי סיבה
הייתי מנקה,שוטפת ובסוף?
ילדתי בשבוע 41!
-
אז אני ימשיך לנוח לי בכיף ושלא יציקו לי חחחחחח
האמת שמאתמול נתפסה לי המפשעה בצד שמאל ונהיו לי כאבים ברגליים ובכף רגל
וגם קצת למעטה...
שיטוסו השבועות ויאלללה אני מוכנהה כבר...
-
לולי שלי...
אני בהריון שעבר- עשיתי הכל...
סקס,מדרגות,הליכות,שחייה (ילדתי בקיץ) נקיונות, מה לאאאאאאאאא.... ובסוף ילדתי 41+5...... !!!!!!!!!!!!!!!! וגם קייסרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגוף שלי לא פיתח לידה, לכן זה אינדבידואלי,כל אחת בזמן שלה והגוף שלה.... :)
לא היה לי שום כאב,שום פתיחה שום ירידת מים.. כלום....בגלל זה אני עכשיו מתה מפחד מהלא נודע-כאילו זו לידה ראשונה- על אחת כמה וכמה שלא הרגשתי כלום ועכשיו אני סובלת מכאבים מוזרים-שאולי טבעיים ואני לא יודעת....
-
איזה כאבים יש לך? הלכת לבדוק?
-
כאבי גב בעיקר, דקירות בתחת אבל בישבן למעלה בצד ימין... חולשה, כאבי מחזור שנעלמים בבוקר ובלילה אני מרגישה אותם... כל הסימנים שהרופא טוען שטיבעיים...
הרופא שלי גם אמר לי שהראש שלה במצג מצויין -כאילו למטה... והכמות מים יפה... אז ככה שחוץ מלהמתין איןן מה לעשות :(
יום שני הייתי אצלו-היא בדיוק 3 ק"ג... שזה מצויין , נקווה שיהיה טוב, רק הפחד פתאום משתלט עליי....
-
את בבית או בעבודה??
-
בעבודה... כמו סוסה!!
הודעתי להם שעד ה1.1 אני באה.... ז"א יום שלישי יום אחרון....
אבל אני לא יודעת אם זו טעות או לא.... זה לא מוקדם? המשוער בתאכלס לפי הספר .. . 3.1 אבל אין לי כוח....
-
תנוחי מאמי זהו מספיקק