צריכה רעיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אמנם רק התחלתי חודש תשיעי, אבל כבר אין הרבה כוחות נפשיים ופיזיים, וגם לא סבלנות...
    רוצה לנוח קצת בבית. יש לי לא מעט ימי מחלה שצברתי, ולרופא שלי ממש אין בעיה לתת לי ליבנות מהם:)
    השאלה היא מה להגיד בעבודה? אין לי סיפורים מיוחדים ברוך השם, אז אין על מה להפיל את כל העניין (וטוב שכך).
    אבל מה להמציא בשביל העבודה? גב? ראש? בטן? ...
    תעזרו לי פליז:)

~~ענת~~
4 תגובות
עמוד 1
  • למה את צריכה להמציא בשביל העבודה?
    יש לך ימי מחלה ואת מנצלת אותן באישור רופא
    את פשוט אומרת - אני לא מרגישה טוב אני צריכה לנוח בבית ויש לי X ימים מהרופא לכך.
    את בחודש תשיעי, אני לא חושבת שמצפים לתירוצים בזמן הזה
  • בתכלס גם לפי החוק אסור למעסיק לשאול מדוע עובד מוציא מחלה. רק אם את רוצה לספר.

• שלא תבינו לא נכון - אני לא במלחמה עם מקום העבודה שלי, ההפך. אני עובדת ארגון גדול ומסודר, ויש לי בוס מקסים. אז זה לא שתהיה למישהו באמת בעיה אם אהיה קצת בחופש מחלה.
    זה יותר בעיות מוסריות שלי... אני תמיד מרגישה שאם אין באמת בעיה/מחלה אמיתית (לא עלינו!) אז אין לגיטימציה להיות בחופש מחלה. זה באג אצלי במוח, אני יודעת, אבל אני מרגישה צורך להצטדק ולהסביר למה אני במחלה אפילו בשלב כ"כ מתקדם...

~~ענת~~
  • אני טוענת שחודש תשיעי שווה ערך למחלה
    את לא מרגישה טוב מכל כך הרב ה סיבות, לא נוח כבד מסורבל
    בשביל זה צריך כמה ימי מחלה בבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה