אז עוד עדכון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עוד פה... עם בטן...
11 תגובות
עמוד 1
  • אם אין סיכון לעובר או לך אז להמתין
    אם יש סיכון אז לא לחשוב פעמיים ולהסכים לזירוז
    ככה אני הייתי נוהגת במקומך
    אחותי ילדה את שניים מילדיה אחרי שבוע 40 טבעי לחלוטין גם בלי אפידורל
    וגם פה בפורום הרבה יולדות אחרי שבוע 40
    שולחת לך
  • שיהיה בהצלחה מותק
    סופ"ש ארוך חחח

• לא בקרתי המון זמן ... ופתאום רואה שאת בקו הסיוםםםם קולו לו איזה אושררררר יאללה שיעבור מהר ובקלותתתתתתתתת אביבית
  • למה זירוז? הריון ראשון בד"כ נמשך יותר
    הכל בסדר ותלדי טבעי טבעי בעזרת ה'
    לא צריך זירוזים מיותרים

• לפחות יש לך קו סיום
    כך או כך ביום ראשון זה יגמר
    לדעתי לדעת שיש תוקף להריון מעודד
  • אני לא מבינה משהו הצירים שלך סדירים, כול 4 דקות ונמשכים דקה?
    איך ככה כמה ימים ולא מתפתח לכלום?

• איזה באסה..
  • לא רוצה להגיע למצב של זירוז!!!
    רוצה לידה טבעית ונעימה... במיוחד בלידה הראשונה...

אז כן יש צירים דיי סדירים
    אז מנסים זירוזים טבעיים..
    סקס..הליכות.. מדרגות וכו׳...

וזה כאבים של צירים... לבנתיים הם נסבלים...
    פשוט אין פתיחה.. אז זה לא מתקדם
  • אני אחרי זירוז ראשון לא היו לי צירים ...מנסיון תמשיכי עוד קצת.. זירוז כואב מאוד ולא תמיד משפיע בפעם הראשונה.. במיוחד שהפתיחה והמחעקה מתעכבים...הייתי בגלחו 3 ימים עם צירים כל פחוצ מחמש דקות ובאורך מעל לדקה. אין לך אחר כך ללידה עצמה
  • אני אחרי זירוז ראשון לא היו לי צירים ...מנסיון תמשיכי עוד קצת.. זירוז כואב מאוד ולא תמיד משפיע בפעם הראשונה.. במיוחד שהפתיחה והמחעקה מתעכבים...הייתי בגלחו 3 ימים עם צירים כל פחוצ מחמש דקות ובאורך מעל לדקה. אין לך אחר כך ללידה עצמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה