כאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר תקופה שכואב לי מתחת לחזה אבל בבטן.. בהתחלה זה היה רק בצד שמאל ורק כשאני נוגעת או מתאמצת.. עכשיו זה כואב גם בצד ימין ובלי שאני אעשה משו מיוחד.. הרופאת נשים אמרה לי שזה לא קשור לעובר.. כי העובר "מסתיים " עוד לפני.. אז מזה??... נהיה לי קשה ברמות.. פתאום נהייתי כבדה העייפות חזרה לה.. כאבי מחזור עמומים התחילו למטה.. ובנוסף לכל זה גם צינון מעצבן!
4 תגובות
עמוד 1
  • מתחת לחזה אבל מעל הבטן?
    אני מכירה את ההרגשה. הרחם באמת לא שם אז אין שום קשר לעובר
    אבל מה שכן (ואת זה אמר לי הרופא משפחה ולא הרופא נשים) כל האיברים הפנימיים שלך נדחפים למעלה וכבר אין להם מקום, ולכן כל הכאבים והאי נוחות.

אם זה ממש מפריע, תגשי לגבי זה שוב לרופא ותתעקשי שיבדוק אותך
  • כואב לי בבטן למעלה מתחת לחזה כזה.. גמני חושבת שזה בגלל האברים והכל זז שם.. אבל את זה הסקתי לבד.. הרופאה לא אמרה כלום. יש לי תור שבוע הבא נראה מה יהיה..
  • אולי כדאי בכ"ז ללכת ולבדוק כי לי היו אבנים בכיס המרה וכאב לי בדיוק שם, מתחת לצלעות בבטן העליונה.
    עדיף ללכת ולבדוק ליתר בטחון.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • לי גם ממש כואב שם אבל התחיל מאוחר יותר משבוע 18, נראה לי בסביבות שבוע 27 זה התחיל אצלי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה