אין לי מושג איך להרים עצמי הפעם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בדיקה ביתית שלילית.
    הייתי בטוחה הפעם. בטוחה!!!! זו פעם ראשונה שהייתי בטוחה
    היום כבר רואים התחלה של דימום. ויתרתי על בדיקת דם. מחכה שיסתיים. אני ממש לא יודעת איך לאסוף את עצמי הפעם. אני כל כך עצובה. "חוגגים" שנתיים של נסיונות.. ועוד שנה פעם קודמת. שלוש שנים של כשלונות ואכזבות.
    אני לא מבינה מה הבעיה. על פניו הכל בסדר. זה מה שקשה
    אני כל כך שבורה שאני מפחדת לתת לעצמי לבכות. זה לא ייגמר
17 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי..כחי את עצמך בידיים ותלכי כן תעשי בדיקת דם.. דימום רק בניגוב יכול להיות גם מהשתרשות...על תאמיני בבדיקות הבייתיות האלה אולי ההורמון נמוך יחסית עדיין בגלל זה הערכה לא הראתה נכון... בכול אופן תקומי לכי תעשי בדיקת דם וגם עם שם יצא לך שלילי על תתיאשי הנה תראי אותי אני שנה וחצי כול חודשיים הייתי מתחילה פרוטוקול ארוך חדש כי מוקפאים בחיים לא היו לנו...והנה אני זכיתי קיבלתי את הפיצוי שלי אני בהריון תאומים בן ובת.. על תתיאשי..מותר לבכות יום אחד ולקראת ערב תרימי את הראש ותגידי "לא נורא נמשיך הלאה "...שיהיה בהצלחה

• אין ברירה יקירה גם אני כבר שנתיים מנסה בסוף זה יקרה אל ייאוש!!!!
  • אל תתיאשי !
    זה קשה וזה כבד אבל זה עובר.
    וכשהתוצאה הסופית מגיעה זה שווה.
    בסוף הכל יהיה טוב.
    וגם לבכות זה מותר גם עם זה זורם כמו נהר.
    תנקי את הנפש לכי תתפנקי לך תירגעי ותתחילי מההתחלה.
    :)
  • תאספי את עצמך, תחייך ולתכי לעשות בדיקת דם ואז תוכלי לדעת בוודאות,
    אני בטוחה שהכל יהיה בסדר.
    תחשבי טוב יהיה טוב

כל מה שקורה זה לטובה
  • תודה בנות. זה החודש הכי קשה , חוץ מההפלה.
    זה כבר לא ממש בניגוב זה דם אדום. אין לי טעם לבדיקת דם.. הלוואי והיתה תקווה. זה מה שקשה לי. אין לי תקווה אם הייתי צעירה הייתי לוקחת חודשיים הפסקה. אבל גם את זה אין לי.
    שנתיים... קשה לי מאוד. אם החודש לא הצליח והיו הרבה תנאים טובים, אז לא יודעת מה יהיה
    אנדריישלי אני זוכרת מה עברת. ממש כאבתי איתך. תאמיני לי שאני ממש ממש שמחה בשבילך. מכל הלב. ולכל מי שמבשרת כאן טובות. רק הלוואי וזה לא היה לוקח ככ הרבה זמן. קשה לי להיות בעבודה היום. היום הזה לא נגמר. ואחהצ יש אורחים.. לא מסוגלת לא מסוגלת. אני באמת מפחד להתחיל לבכות. זה לא ייגמר. הזיכרון של ההפלה חרוט בי. ועכשיו זה... וואו לא חושבת שהרגשתי כך אף חודש
  • קרן אור מתוקה!! כלכך מזדהה איתך..
    אבל........ לא לוותר על בדיקת דם!
    חודש שעבר עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. בכיתי. היה דימום.
    יום אחריי הלכתי לבדיקת דם ליתר ביטחון והיה חיובי.
    (הסוף לא היה סוף טוב אבל בכל זאת........)

מותר להישבר ומותר לבכות ומותר לחוש את כל התחושות האלה עם כל מה שאנחנו עוברות..
    אבל תנשמי עמוק ולכי לעשות את בדיקת הדם..

וגם אם היא תצא שלילית.... בסוף בסוף הכל יהיה בסדר. לכולנו. קשה לראות את זה ככה בימים שעושים בדיקות והן שליליות אבל חייב לנסות ולחזור לגישה הזו כי אחרת קשה לעבור את התקופה המעצבנת הזאת..

נשיקות!!

ליטלילי

• בדיוק קציתי לשאול אתכן- זה מוזר אבל יש לי דימום חלש. אבלמאדום.
    לעשות בדיקת דם לפני שאני מתחילה שוב מחזור של הורמונים?
    זה יתכן לדעתכן אני יודעת שזה סיכוי אפסי אבל יש סיכוי?
    ליטלילי באיזה שלב זה נכשל? הבטא ירדה?
    אולי אין דימום רציני בגלל התמיכה לא יודעת..
    לא יודעת גם אם לקחת היום נר. אם להפוך עולם בשביל בדיקה מחר...
    Help...

• לא רוצה לפתח אצלך ציפיות אבל הייתי במצב הזה בדיוק (מחר עובר חודש)
    בדיקה ביתית 12 ימים אחריי הפרייה הייתה שלילית.
    יום אחריי הלכתי בבוקר לבדיקת דם שהייתה חיובית.
    היו מעט דימומים יום / יומיים לפניי אבל לא של מחזור חזק... בקטנה כזה..

אחרי הבדיקה החיובית - יום אחריי התחיל דימום אחר. אז הלכתי לבדיקה נוספת והבטא כבר הייתה בירידה. הוא החזיק יומיים :(

תהפכי עולם ולכי מחר לעשות בדיקה! אל תתחילי שוב הורמונים לפניי שבדקת..
    תמשיכי את התמיכה עד לתשובות של בדיקת הדם מחר..

בהצלחהההההה

ליטלילי

• תודה ליטלילי.. אני אעשה את זה.
    אני מצטערת בשבילך. זה ליפול מגבוה מה שקרה לך..
    זה לא מפתח אצלי ציפיות. להיפך זה מראה שהיתה בעיה.
    לקחתי נר למרות שהרגשתי מטומטמת עכשיו, ואני אלך מחר להיבדק. תודה יקירה.
  • אבל הדימומים אצלך לפי מה שתיארת הם לא כמו שהיו אצלי...

הכל יכול להיות....

תנסי להשאר אופטימית עוד טיפ טחפה!!

ותעדכני מחר

ליטלילי

• סליחה על שאלה מאמי , עברת הפריה אחרי הפלה , פשוט כתבת שאת מקבלת תמיכה, שולחת לך חיבוקים
  • מרגו, אני עושה הזרעות כבר יותר משנה. עם הורמונים. הילד הראשון שלי גם מהזרעות. שנה של נסיונות. ההפלה היתה לפני כמה חודשים.
    עשיתי בדיקה אבל זה רק להיות שקטה. האחות הסתכלה עליי עקום. אבל בלילה פתאום ראיתי גוש ענק ואז התחזק קצת הדימום. אולי זה קשור אולי לא. אני מתמקדת עכשיו בלנסות לאסוף את עצמי. ממש קשה לי
  • טוב שלילי...
    נאסוף ונתחיל מחדש
  • מצטערת לשמוע מאמי.. באמת קיוויתי בשבילך...

אבל בטוחה שחודש הבא יהיה יותר טוב!!

נשיקות!!!

ליטלילי

• מצטערת לשמוע...
    אני יודעת כמה שזה קשה... תאמיני לי לי בהריון הראשון לקח שנתיים וחצי (נטו 4 שנים ברוטו עם הפסקות לכל מיני בדיקות באמצע) וכל טיפול היה טיפול חדש כי לא היו לי מוקפאים.
    ועכשיו אני כבר אחרי שנתיים של ניסיונות (לצערי אנחנו עברנו כבר לתרומת ביצית)
    זה קשה אבל תמשיכי להאמין וזה בסדר גם להתפרק מידי פעם אנחנו נשים לא רובוטים.
    אבל תאמיני וזה יקרה ב"ה וכשזה יקרה תראי שהכל כל מה שאת עוברת שווה את זה.....
  • יערית, כמה כוחות!!
    למה עברתם לתרומת ביצית, אם אפשר לשאול? זה יותק מורכב אבל אני חושבת שזה לא באמת משנה, בע"ה זה יהיה ילד שלכם והריון מבורך.אמן
  • יש לנו ילד אחד שלנו מתוקי ומקסים שבהחלט שווה את כל הזריקות, הבדיקות, התשובות השליליות....
    ועכשיו אני כבר לא מייצרת ביציות (נמאס להן להגיב להורמונים - מה לעשות גם על זה צריך לצחוק לא?)
    אז עברנו כבר לתרומת ביצית, חבל להמשיך להזריק הורמונים ושלא יווצרו ביציות (כבר 4 טיפולים בלי תגובה ובדיקות הורמונליות לא נחמדות)...
    אז כן צריך הרבה (המון) כוחות אבל צריך להמשיך להאמין (ואם תרצי לדבר עוד [email protected])
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה