היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל איך בודקים עובי רירית? זה משהו שהרופא רואה באולטרסאונד? או שיש בדיקה מיוחדת? עם אני אחרי הפריה שהרופא היה בטוח שיהיה הריון ולא היה הוא ישלח אותי לבדוק עובי רירית?
ומתי מחזירים עוברים מוקפאים? בביוץ? לוקחים זריקות? מה עושים?
סליחה על כל השאלות... :)
6 תגובות
עמוד 1
היי עובי רירית רואים באולטרסאונד שמעתי שבמוקפאים מפשירים ורואים התחלקות ומחזירים בביוץ טיבעי. תיקראי על זה בגוגל למה את מתנצלת כולן שואלות כאן שאלות ומקבלות תשובות מניסיון של הבנות בשביל זה כולן כאן... לתמוך בהצלחה!
היי
עובי רירית רואים במעקב אולטרסאונד... איך עשו לך הפריה בלי לבדוק עובי רירית? בהצלחה :)
ליטלילי
הייתי אצל הרופא אתמול הוא אמר שהכל תקין כולל העובי רירית..אז אני רגוע.. מחכה לביוץ ואז להחזרה מקווה שיצליח הפעם