-
להאמין, להחליט שזה יגיע, לומר לעצמך אני אלד היום!
מחשבה יוצרת מציאות
תדעי לך שזה אמיתי.
ולא יזיק דיבור צפוף עם עובריקו...
אולי בזמן שנחגוג לקטנים תהיי בחדר לידה?
מקווה שזה אכן יתמשש.
-
אולי תתחילי לזרז עיניינים. ......
לקרצף תבית כול יום - הבנתי שעוזר!
הליכות בערב הבנתי שמאוד עוזר גם לקדם את הלידה וגם בלידה עצמה זה טוב שהשרירים היו פעילים לפני. ..
אני התחלתי עם בעלי והכלב כול ערב הליכה של 30 דקות- האמת שקשה אבל משחרר את הגוף
סקס נישמור לתכנית ב׳ אם אני רואה שיש עיכובים אז נתחיל גם בזה
-
מכירה טוב טוב את הסחוט של ההמתנה הלא נעימה הזאת.
עזבי אותך סיפורי סבתא זה יקרה מתי שהיא תחליט לצאת ...
אחן הרבה מה לעשות זה לא תלוי בנו ככ מקסימום יתנו זירוז
תשני הרבה תנוחי תארגני דברים ללידה ולאחריה
תבדקי אם חסר משהו לקנות
תפגשי עם חברות ותיהי כל הזמן בחברה זה יעביר לך את הזמן
-
זהו שהכל מוכן...
התיק ללידה ואפילו לאישפוז כבר מוכנים ברכב עם תיק ההריון כבר שבועיים
החדר של הקטנה מסודר וממתין לרהיטים שיגיעו
עשיתי כביסות...
מה עוד יש להכין?
הייתי אצל הרופא היום, הקטנה שוקלת 3130 משוער.
אמר לי שאם לא קורה כלום תוך 3 ימים לגשת למיון יולדות למעקב או לחזור למרפאה למיון אצלם. במוניטור אין שום צירים.
אבל נראה לי שהיום הרגשתי צירון.
-
חחחחחחחח
אל תתאמצי יותר מדי
שיהיו צירים, אמיתיים, כאלו שיצעקו לך לתזמן
או הו - את תרגישי אותם מעולה
מזה מעולה, מצויין.
עוד קצת... כולן יולדות בסוף
-
יאללה ללדת לפני ביאת המשיח
-
אם אין לך מה לעשות והשיעמום והזמן מושכים בחוטים אז אני יכולה להציע לך לבשל..לבשל דברים להקפאה..קציצות למשל.. (:
בעלך יברך אותך אחרכך כשיהיה אוכל בבית אחרי הלידה
-
אני מסכימה עם וקנין גם אני עשיתי הכול! מלא הליכות, ניקיונות בבית, עוגות שכוללות לישת בצק, עיסוי בכף רגל, סקס, פשוט הכול (למעט שמן קיק אבל זה הבנתי שזה יכול לגרום להתייבשות)
כמו שהרופא שלי אמר: אם אין את התנאים המתאימים להתפתחות לידה לא משנה מה תעשי זה לא יעזור.
-
מניסיון...מתי שיגיע הזמן יצא....אם אין סכנה אל תסכימי לזירוז....אומרת לך מישהי שילדה 41+5...אניי בחיים שלי יותר לא אסכים לזירוז....זה כאבי תופת ואם עושים עם הטבליה אז לוקח המון זמן להתפתחות הלידה....הייתי 3 ימים עם צירי לידה בהפרש של פחות מחמש דקות ובאורך של יותר מדקה.... לידה הבאה אמתין עד הסוף...
-
מניסיון...מתי שיגיע הזמן יצא....אם אין סכנה אל תסכימי לזירוז....אומרת לך מישהי שילדה 41+5...אניי בחיים שלי יותר לא אסכים לזירוז....זה כאבי תופת ואם עושים עם הטבליה אז לוקח המון זמן להתפתחות הלידה....הייתי 3 ימים עם צירי לידה בהפרש של פחות מחמש דקות ובאורך של יותר מדקה.... לידה הבאה אמתין עד הסוף...