אנחנו חולים ): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נסיכי בן חודש בלבד וכבר שבוע שהוא מנוזל ונראה שיש לו אף קצת סתום אז אני שמה לו טיפות מי מלח שקניתי בסופר פארם.וביומיים האחרונים הוא ממש משתעל ושומעים שהוא ממש קורע את הגרון שלו.אני לא מצליחה להבדיל אם זה שיעול יבש או ליחתי אבל אין צפצופים ושומעים שהוא מחרחר כשהוא יושן וכשמשתעל שומעים קצת שיש ליחה.קבעתי תור לרופא ילדים היום ועדיין אני מאוד פוחדת ללכת כי בקופת חולים יש מלא חיידקים.מזל שעדיין אין לו חום זה הכי מפחיד אותי ואני פוחדת שבקופת חולים יחטוף איזה חיידק מילדים אחרים.
    יש המלצות איך לעזור לו בינתיים בבית?
9 תגובות
עמוד 1
  • כשהייתי בקורס החייאת תינוקות, המדריך אמר שניתן לעזור לנשימה של התינוק בכך שמרימים את המזרן לזווית של עד 30 מעלות.
    לא רק את הראש אלא את כל המזרן, כך שהחלק העליון של הגוף יהיה גבוה משאר הגוף ב 30 מעלות במקסימום.
    זה פשוט פותח להם את קנה הנשימה או משהו בסגנון וזה אמור לעזור.
  • גם הבת שלי בת חודש וחצי הייתה מקוררת שבוע שעבר
    עם אף סתום אבל יותר עם שיעול חרחורים וליחה
    הרופא נתן לעשות לה אינהלציות עם ונטולין
  • תלכי לרופא, כדאי,
    לא מסתכנים, זה ילד קטן, ברגע יכול להגיע לדלקת ראות.
    יופי, מי מלח זה מצוין, אחלה
    רפואה שלמה במהרה
  • רפואה שלמה מאמי,
    תרגישו טוב
    זה באסה לא להרגיש טוב
  • וואי גם הבת שלי בת חודש וחצי בדיוק אותו הדבר!
    לקחתי אותה לרופאה פעמיים השבוע והיא אמרה שיש לה הצטברות של ליחה וצינון אך ברוך ה' זה לא בריאות... היא נתנה לי להביא לה "קלין אף" ולעשות לה אינלהציות עם מי מלח....
    עד עכשיו כבר יומיים יש טיפה שיפור ביום אבל בערב היא משתעלת בלי הפסקה!

אני אקח אותה שוב לרופאה לבדוק התקדמות...ואת...בלי פחד תקחי את הנסיך שלך..הוא ממש סובל מהשיעול הזה...
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • תנסי לבקש להיות הראשונה בתור, ככה לא תהיו שם סתם על כל הילדים החולים. רפואה שלמה
  • תהל שלי עכשיו מתאוששת מצינון
    נתנו לנו המון טיפות... לשיעול, לאף, לגרון
    השאלה אם הם רלוונטיות עבור תינוקות - זה רק הרופא יגיד.

מי מלח זה מעולה, להרים את המזרן כמו שמשיח אמרה
    אדים, שמן אקליפטוס מעולה לטפטף על המזרן ליד הראש
    או 2 טיפות עם מי מלח באינלציה

תרגישו טוף

• הרופא ילדים של בת דודהשלי אמר
    בכל פעם שקשה לנשום
    לפתוח מקפיא ולהכניס את הראש שלהם
    האמת, נשמע לי הזוי.
    אבל בתור ילדה אסטמטית, גם לי היו עושים את זה...

• תודה יקרות שלי על כל העצות.המזרון מורם אצלו כבר מזמן בשביח הנשימה וגם בשביל שלא ייחנק אם יפלוט.מי מלח משתמשים גם טיפות פילקה.אינהלציה עם מי מלח אני עושה לו כבר יומיים.ונטולין יש לי אבל אני אחכה להוראת רופאה בשביל זה.מחר יש לנו תור.. הלוואי יחלים מהר..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה