היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מאוד מקווה שמותר!!! כבר הודעתי לבעלי שזה הדבר הראשון שהוא מביא לי אחרי הלידה..
וואי וואי איך התגעגעתיייי לזה
מותר לך הכל רק שימי לב מה שאת אוכלת ושותה בזה את מאכילה את התינוק עדיף להימנע ממאכלים שגורמים גזים ושתייה חריפה.
גיסתי הביאה לי קומבינציה ענקית של סושי באותו יופ של הלידה. אני הנקתי הנקה מלאה והכל בסדר גמור!! בתאבון
מותר לאוכל סושי לגבי אלכוהול אני לא בטוחה פעם מישהי אמרה לי שיש זמן מסוים עד שזה יוצא מהגוף ורצוי שלא להניק בשעות האלו (התעניינתי לגבי כוס יין)
לא סובלת אלכוהול ! זה בסדר... חחח
אני מכורה קשות! ולא ויתרתי על התענוג במשך כול ההריון החזקתי את עצמי ממש חזק ורק בחודש 7 אכלתי סושי היינו בגאפניקה ניגשתי לאחמש הסברתי לו שאני בהריון וכו׳ והוא כבר אמר לי לבד אל תדאגי נדאג להכין את הסושי על מגש נקי וסכין נקייה אפילו ניגשתי לראות שהם מכינים על נקי הזמנתי איזה 4 רולים ענקיייםםם פיצוי על כול החודשים שלא אכלתי כמובן לא דג חי הזמנתי 2 מטוגן ו2 צמחוני !
אני עם שירה רק המחשבה על דג חי כתום ואצה בא לי להקיאאא
גם לי יש כל הזמן חשק לסושי, וזה לא בעיה, תכתבו בגוגל ״סושי להריוניות״ ותמצאו רשימת מקומות שמכינים על משטחים נפרדים. אני אוכלת קבוע ב״פיק אנד רול״ בהיכל נוקיה בת״א את הקומבינציה הצמחונית, טעים מאד ולא יקר בכלל. הם מאד מקפידים. אפשר גם עם דג אפוי, לא חובה צמחוני. מקומות אחרים שלא מקפידים מפסידים המון לקוחות, ביניהם אני והחבורה שלי, שנגררים בעקבותיי למקומות שמקפידים. אני מניחה שהמגמה תלך ותשתפר לטובתנו...