בבקשה תגיבו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה לא כ"כ קשורה לנושאים המדוברים פה, אבל חשובה בפני עצמה
    לאחד מקרובי המשפחה שלי גילו שיש לי טחול מוגדל
11 תגובות
עמוד 1
  • תסתכלי באינטרנט..

רפואה שלמה

• הסתכלתי אבל לא קבלתי תשובה ברורה וחד משמעית
    אני רוצה לשמוע ממי ששמע על זה מקרוב, וחווה את זה

ויתן לי טיים להרגעה, אני לחוצה נורא
  • תיקון - טיפ להרגעה

תעזרו לי דחוף
  • שתהיה רפואה שלמה
    אנחנו לא פורום רפואי ועדיף שתחפשי בגוגל או אפילו לשאול את רופא המשפחה שלך מה זה אומר, במקום שאנשים חסרי ידע יגידו לך...
  • תודה,
    אבל חשבתי אולי מישהי עברה כזה דבר (מקווה שלא)
    ותוכל לעדכן קצת ואלי גם להרגיע..
  • רפואה שלמההה

• בלי לחץ ! יש הרבה סיבות לטחול מוגדל וחלקן אפילו עוברות מעצמן ,יש לזה טיפול ,זה לא גידול כנראה . הרבה פעמים בזמן מחלת הנשיקה יש טחול מוגדל ואז יש הרס יותר מוגבר של כדוריות דם אדומות ...או ההפך בגלל הרס מוגבר יש טחול מוגדל ,זה ביצה ותרנגולת ... אני בטוחה שמי שקיבלה את האבחנה גם יודעת בערך מה הסיבה למקרה שלה , וגם קיבלה הנחיות איך להתנהל בחיים ,להזהר לא לקבל מכה במקום הזה וכו' . רוב הסיכויים שהכל בסדר ועם הזמן זה יסתדל ,ואם לא תמיד יש טיפול ניתוחי ואפשר לחיות גם ללא טחול
  • תודה לך
    הרגעת אותי
    רפואה שלמה לכולםםםם

• לי היה טחול מוגדל כשהיתה לי מחלת הנשיקה. אבל בטח יכולות להיות עוד סיבות.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • מה זה מחלת הנשיקה?

נו והטחול חזר לעצמו?
    ע"י תרופות? איך?
  • יש שני וירוסים שגורמים למחלת הנשיקה אפשטיין -בר ווירוס שני CMV . לה כן מגדיל את התחול אבל לא תמיד - לי עם CMV U לבן שלי עם עם וירוס השניה לא היתה הגדלה של התחולה . את וירוסים מגלים בבדיקות דם . אחרי כי חצי שנה בדרך כלל תחול חוזר לגודל הנורמלי .
    אבל יש עד 1001 סיבות חוץ מזה שגורמים לתופעה הזאת ולכן חשוב לראות מה הסיבה לכך .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה