בגדים לחורף - מה קונים?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני אמורה ללדת ב"ה ב 18.1, וקניתי אוברלים לבית 100% כותנה.
    העניין הוא שזה לא נראה לי מחמם?

איך מלבישים בבית בחורף?

ואיך יוצאים איתם מהבית בחורף??
    תודה.
17 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה-
    דבר ראשון -
    שיהיה בשעה טובה ובריא ושלם
    דבר שני -
    לא טוב מה שקנית כי ילד קטן חייב פוטר +גופיה חורפית + גטקס+ גרבים,
    קר מאד לקטנים האלו,
    לצאת- לא יוצאים לפני גיל חודש, במיוחד שזה חורף
    וכשיוצאים מלבישים אותם חם מאד, שמיכה מעיל כובע,
    הם מאד רגישים בגיל הצעיר הזה

תלכי עכשיו לקנות יש מבצעים מאד גדולים בחנויות
    תקני לא 100% כותנה אלא אוברולים עבים ומחממים
    בהצלחה לך חמודה ולידה קלה ומהירה
  • אצלי תאריך הוא תחילת פברואר .
    בנוסף לביגוד קוטנה רגיל קניתי אבירולים מפליז וגם חרמונית עבור טיולים
    http://www.holdthatpic.com/
  • מאה אחוז כותנה יכול להיות גם פוטר.....
    תלכי לפוקס יש שם ממש הרבה מבצעים טובים על בגדי תינוקות אוברולים לתינוקות מתוקים בגרושים....קטיפתיים או פוטרים......
    אני ממש לא בעד לקנות לתינוקות סינטי אלא משהו טוב....
    בבית אם מחומם טוב אין צורך ביותר מאוברול גופיה+מכנס גטקס .......
    לצאת כמובן צריך שכבה יותר עבה+עליון.......
    יש עכשיו הרבה מבצעים במלא מקומות תחפשי מה שנראה לך במחיר טוב...
    ותקני עכשיו למרות שיש כאלו ישגידו שעדיך שלא....תקני כמה עכשיו כי עוד מעט תתחלף סחורה וכבר לא יהיה את הבגידם העבים והמחממים...
  • זה לא נכון לאמר שמה שקנית זה לא טוב
    זה פשוט לא מספיק
    תחשבי שלקטנים קר יותר מאשר לנו ואין להם דרך לאמר לך שקר להם
    בגד גוף ארוך ומכנס עם רגליות מתחת לבגדים העבים יותר כמו פוטר. זה יכול להיות מכנס וחולצה וזה כיכול להיות אוברול עבה. בהתחלה רצוי כובע. לי אפילו אמרו שכדאי גרביים מעל הרגליות לפחות בחודש הראשון ומכיוון שזה חורף.
    וכשאת יוצאת החוצה, לשים עוד שכבה.
    תוכלי לדעת אם קר לקטן לפי כפות ידיים קרות ולדעת אם חם לו לפי עורף מזיע
  • משיח, אני דווקא יודעת (לא מניסיון אישי עדיין
  • מי אמר שלא מוציאים עד גיל חודש?? שטויות במיץ!

• זו אמונה רווחת
    יש כאלו ששומרים 40 ימים של הישארות בבית ויש כאלו שלא מוציאים רק ב 40 הלילות הראשונים.
    אני לא יודעת מאיפה זה בא, אבל כאילו בשביל לחזק את העניין אומרים שאין עדין מערכת חיסונית ולכן משאירים בבית.
  • שבן הגדול שלי נולד הדבר היחיד שרופא המליצה למנוע מגע ישיר עם ילדים עד גיל 4 אבל לטייל זה מאוד בריא במיוחד שמזגן/חימים פועלים כל הזמן וצריך גם לנשום אוויר צח . היא גם תמיד ממליצה לטייל שילד חולה ., במיוחד בחוף הם.
    עכשיו גם לא תהיה בעיה כי גדול כבר בן 7 אז גם יש אם מי לדבר וגם בנושא של שירותים/ מקלחות הוא כבר עושה הכל לבד . צריך רק לפקח על מקלחת וזה תפקיד של אבא .
  • לדעתי כאשר אומרים לא לצאת עד גיל חודש מתכוונים בעצם למקומות ציבוריים עם הרבה אנשים כמו קניונים , סופרים וכו׳ , איפה שיש אוויר (פארקים נגיד) אז אין בעיה וזה בריא לצאת. כמובן להלביש בהתאם לטמפרטורה בחוץ ולא לצאת בגשם . אני גם לא הייתי יוצאת אם אפילו אין גשם אבל יש רוח חזקה ..
  • אין דבר יותר בריא לתינוק מלצאת מהבית ולהחשף לשמש
    במיוחד לתינוקות שסובלים מצהבת ולו בדרגה הקלה ביותר
    נכון שהאמונה אומרת שרצוי לא להוציא בלילה 40 יום אם כי כבר שמעתי על כל מיני רבנים שכבר פוסלים את המנהג הזה היום....
    בכל אופן ביום כדאי ומומלץ לצאת ביום
    גם לטובת היילוד וגם לטובת האם
    אי אפשר להחנק בבית חודש וחצי

• גם בטיפת חלב וגם רופא ילדים אמר לי שעדיף להימנע ממקומות הומי אדם למשך 40 יום....אם יש יום יפה וחמים אפשר לצאת לסיבוב עם העגלה בשכונה...כמובן שלבושים בהתאם....
  • לדעתי חובה בנוסף למה שכתבו הבננות- גרביים עבות (או עבים?

• אחת ויחידה, קראתי את הפוסט שלך וחשבתי לעצמי איך הילד לא התבשל עדיין ?? חחח כי רק בסוף כתבת שאתם גרים בירושלים חחח וזה לגמרי ברור עכשיו :))
  • אכן

• כן, אני יודעת מה זה קור של ירושלים ומדינה אחרת ... הלימודים שלי בירושלים, וביום ראשון של בשלג נתקעתי קצת שם וכאשר יצאתי והגעתי בכביש עד למודיעין השמשית אז אגן ירושלים זו מדינה אחרת
  • אתן לא מבינות..

הייתי בכלל הרשתות האפשריות, אין בכלל אוברולים פוטר 0-3 בכל החנויות....
    מה עושים? ?
  • אני לפני כשבוע קניתי בירכא וראיתי גם בשילב . אבל בשילב זה עולה איזה 120 ש"ח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה