היריון עודף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן יודעות על הבדיקות והתדירות? אני עושה בבלינסון, לאיזה מחלקה אני צריכה להגיע?

4 תגובות
עמוד 1
  • איזה חקר מקיף עשיתי על זה הבוקר!
    חרשתי את האמא של האינטרנט...
    אז מבחינה רפואית את לא נחשבת הריון עודף עד שבוע 42+0
    כשמגיעים לשבוע 40+0 צריכים לגשת למיון נשים בבית החולים או למרפאות חירום נשים בקופ"ח. את מציינת שסיימת 40 שבועות והם כבר יודעים מה עושים.
    עקרונית מה שמתבצע זה מוניטור, אולטרסאונד ובדיקה וגינלית לראות את מצב צוואר הרחם
    לפי המצב בבדיקות הם יחליטו אם המעכב הבא בעוד שבוע או בעוד 3 ימים או שיש צורך בזירוז
    טוב אני חייבת לעוף, עוד שניה ומאחרת לבדיקה שלי...
  • מה יהיה מתי נלד????
    לאיזה מחלקה צריך ללכת בבלינסון?

• אוף אני ממש מבואסת מזה. לפני שקראתי באינטרנט מה זה אומר לעבור את שבוע 40 לא הייתי מודאגת וקיבלתי את זה הבנה שהיא עוד לא יוצאת, אבל אחרי שקראתי שוב עלו חרדות. תפקוד שילייה יורד באופן משמעותי, סכנה נשימתית בגלל צואה ועוד ועוד
    וואי אני ממש מקווה שהיא תצא בקרוב. גם כול פעם היא מעלה עוד במשקל וזה מלחיץ אותי להוציא תינוקת גדולה, עד שהתגברתי מהפחד של הלידה שוב זה מתחיל.
    אוףףף אני הולכת לישון מקווה שאני אתעורר מצירים או לפחות ירידת מים
  • שירן אל תלחצי
    אם קראת באינטרנט יותר מכתבה אחת אז בטוח ראית שכתוב שם שרוב הנשים שיולדות אחרי שבוע 41 בעצם ספרו לא נכון את השבועות שלהן... שהן כל הזמן חשבו שהעובר גדול ממה שהוא באמת מבחינת הגיל!
    בבלינסון את פשוט ניגשת למיון יולדות ואומרת להם שעברת את השבוע ה 40.
    זה בכל בית חולים.
    ואגב, בשביל זה עושים מעקב כל 3 ימים - לוודא שאין נזק לעובר ושהוא ממשיך לגדול. אם יש הפסקת גדילה אז נותנים זירוז ולא ממתינים.
    אם יש נזק כלשהו או חשש לנזק אז נותנים זירוז.
    ממשיכים לשבוע 42 רק במצב שהאישה והעובר בריאים ותקינים לחלוטין!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה