אז היינו אצל הרופאה היום.. )))))))-: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי בדיקה מעמיקה היא אמרה שהילד סובל מברונכיטיס ונתנה לנו לעשות אינהלציה ומרשם לתמיסת מי מלח מרוכזת 0.3 לעשות לי אינהלציה 3 פעמים ביום.אני נורא לחוצה כי השיעול שלו ממש מחניק.הוא אפילו הקיא היום אחרי שקרוב לעשר דקות ניסה להוציא אצ מה שהציק לו בגרון..ליחה כנראה.כל כך כואב לראות אותו משתעל ככה חזק שכל הגוף הקטן שלו קופץ.אני בוכה רוב היום מעצבים ותסכול שאני לא יכולה לעזור לו בכלום חוץ מהאינהלציה שלא עוזרת בינתיים או שאני לא רואה שיפור ואני מרגישה אשמה שלא שמרתי עליו מספיק.לפני שבוע בעלי היה מקורר והשתעל אבל הוא לא ישן איתנו שבוע שלם בחדר ולא נתתי לו בכלל להתקרב לילד וכל זה לא עזר.התינוק נדבק מהאויר והרגשת אשמה חונקת אותי.תינוק בן חודש לא מחוסן למחלות כאלה והמערכת החיסונית שלו אפסית בגיל הזה..תודה לאל אין לו חום ויש לו תיאבון כי אם היה מפסיק לאכול ומעלה חום הייתי חייבת לאשפז אותו.הלוואי יחלים מהר..
7 תגובות
עמוד 1

• תרגישו טוב מאמי
    אמא זה אינסוף רגשות אשמה..
  • עומר גם נדבק מבעלי...אל תרגישי אשמה את לא יכולה לשלוט גם באויר שבנך נושם!! היום אני הולכת לקחת אינהלציה מהסופר פארם
    כי גם עומר משתעל חבלז!! אני גם אנסה מי אגסים, אמרו שזה עוזר...
  • האינהלציה עוזרת מאוד וגם זה שהוא מקיא עוזר כי הם עדיין לא יודעים להוציא את הליחה אז לפעמים היא יוצאת קיא או פליטות
  • רציתי לציין שזה נהדר שהוא הקיא כי הוא הוציא לפחות חלק מהליחה שהפריעה לו.
    הם עדיין לא יודעים לכחכח בגרון או להשתעל שיעול יזום כדי לפלוט אותה.
    הרבה תינוקות עושים אינהלציה כדי לעזור להם עם הליחה וזה שלא נתנו לך עוד תרופות יחד עם מי המלח אומר שהמצב לא נורא מאוד.
    עברנו את זה גם אנחנו עם האמצעית ונראה לי שאקנה מכשיר לבית כי זה מאוד יעיל בסיוע לתינוקות הוציא ליחה. גם סתם כך בלי תרופה- רק מי מלח.

בקיצור אל תהיי לחוצה ואל תאשימי את עצמך. אך אחד לא אשם ולא בטוח בכלל שהוא נדבק מבעלך. זה יכול להתפתח גם לבד מהאוויר, היובש וכו.

יעבור

• תודה רבה בנות על התמיכה..נראה לי שאחרי יומיים רצופים של אינהלציות יש לו הקלה בשיעול.לפחות הוא יושן טוב בלילה ויש לו תיאבון לאכול..מחר שוב רופאה למעקב אחרי השיעול.מקווה לבשורות טובות.ונמשיך עם האינהלציות עד שבוע..
  • תרגישו טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה