מטרנה - למי שמבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

עומר אוכל מטרנה אקסטרא קר, זו תרכובת יחסית יקרה 70₪ ללא מבצע אז מין הסתם אני כל היום "צדה" מבצעים...המחיר הוא יותר סביר כשמגיע למטרנה חלבית. כל הזמן יש מבצעים...
    מה ההבדל בין האקסטרא קר לחלבי? מישהי יודעת? האם מומלץ
    לשלב בין 2 תרכובות?
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מה ההבדל אבל כשהשתמשתי ברגילה היה לה עצירות וכאבי בטן
    בגלל זה. היא הייתה עושה קקי פעם ביומיים שלושה עד שהעברתי אותה לאקסטרה קר והכל נהיה מעולה
  • לדעתי תזמיני דוגמית ואפשר לנסות את החלבית הרגילה. לנו הכל הלך איתה מעולה ולא היו בעיות.
    שמעתי גם על כאלו שדווקא האקסטרה עשה בעיות והרגילה לא.

אני השתמשתי במהדרין אבל נראה לי אותה תרכובת חוץ מאבקת החלב שברגילה היא חלב נכרי ובמהדרין היא חלב ישראל.

• כרגע משתמשת ברגילה לשניהם, הכל מעולה.
    עד האקסטרה קר כולם השתמשו בהם... לא חושבת שיש כזה הבדל
    (חוץ מהדולרים) אבל זה גם תלוי בין כל תינוק.

מה שלומכם???

• באקסטרא קר הוסיפו גלקטואוליגוסכריד (פרוביוטיקה) , זה משפר מיקרופלורה ופרמנטציה ... ולכן לתינוקות שנוטים לפתח עצירות זה יותר עוזר ..

בן שלי אוכל נוטרילון , פחדתי מכל הקטע של עצירות ולכן בחרתי בו , זה תחליף היחיד בו חלבון הוא סוג של חלבון שקל לעיכול, נקרא whey . בכל שאר התחליפים יש רק 40% חלבון שקל לעיכול ו60% חלבון שקשה יותר לעיכול - קזאין שזה חלבון חלב. בחלב האם רוב החלבון (80%) זה whey ...

לא עושה פרסומת לנוטרילון , פשוט הייתה לנו הרצאה בלימודים על תמ״לים ...
  • ליידי איזה סוג של נוטרילון את נותנת? הבן שלי גם אוכל נוטרילון.בהתחלה קניתי את הקל לעיקול וההדרגה התחלתי לשלב את החלבי הרגיל ואני רואנ שהוא מסתדר מעולה גם עם הרגיל.הרופאה המליצה לי לתת לו רק לפני השינה ובלילה את הנוטרילון הכחול שיש בו חלבון מפורק בשביל שיישן יותר טוב בלי עבודת עיקול מיותרת אבל ביום הוא ממשיך עם החלבי הרגיל.
    לגבי המטרנה..הבן הגדול שלי גדל מצויין על מטרנה מהדרין בכלל שבה החלב מוחלף לכשר בדץ ולא חלב נוכרי ומשום מה בחיים לא היו לי איתו בעיות ואפילו גזים כמעט לא היו.אצל הקטנצ'יק המטרנה אקסטרה קייר עשתה עצירות.עד עכשיו עומדת לי קופסה קטנה של האקסטרה קייר קומפורט לעיקול קל שפתחתי ובסוף עברתי לנוטרילון.
  • לדעתי, עצירות זה גם עיניין של נטיה אם קיימת או לא. בן של חברה שלי היה על הנקה מלאה והיה במצב של כמעט עצירות (בסוף הסתדר ...) . אני חושבת שתחליף עצמו לא גורם לעצירות כי עובדה שלתינוקות היונקים יש גם עצירות , אבל תוספות שונות בתחליפים כן עוזרים לעיכול למי שיש בעיה או נטיה. אני נותנת נוטרילון הרגיל , על בסיס חלב . נוטרילון שקל לעיכול איך הוא נראה ? הירוק ?
    הירוק אני יודעת , שמיועד להפחית פליטות ...
  • שבני נולד אכל (עשה טובה ) מטרנה רגילה - מהדרין שבעלי קנה פעם אחת עשתה לו עצירות ממש קשה .
    עכשין עם החדש אני חושבת או נוטרילון או מטרנה אסקרה קר - אבל לא משלבים שני סוגי תומל"ים יחד .
    http://www.holdthatpic.com/
  • הנוטרילון הקל לעיקול הוא צהוב והכחול זה לאלרגיים לחלבון חלב אז הוא מגיע שם מפורק ויותר קל לעקל אותו אבל תאמת הוא אוכל מצויין גם את הנוטרילון הרגיל..

• באקסטרה הוסיפו אומגות (3 ו- 6) ופרוביוטיקה, תלוי בן כמה הוא, אם פחות משנה חושבת שחשוב לתת את האקסטרה. למיטב ידיעתי בנוטרילון של הארץ אין אומגות לעומת הנוטרילון האירופי, התרכובת שונה, מעניין למה...
  • בנוטרילון יש אומגה 3 וגם 6. 3 זו חומצה אלפא לינולנית ו6 זו חומצה לינולאית ...
  • הבנתי מהרבה בנות שהחלבי עושה עצירות, אז וויתרתי על ההתנסות.
    אמשיך עם האקסטרה קר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה