היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חוץ מזה שאני לא מרגישה את הרגליים... (12 שעות על עקבים) היה מקסים!!!
נהוראי ותהל כל כך נהנו. האוכל, הבגדים, האורחים, המצגת, ההפתעות, העוגה - הכל היה פרפקט.
הילדים רקדו ושרו, החבר'ה אכלו, הקרנתי את הסרט, עוגה עם זיקוקים והרמנו אותם. יצאו תמונות משגעות. ונהוראי היה פשוט נהדר! אפילו במצגת ישב מהופנט והתמוגג לראות את עצמו תינוק - נסיך שלי ממש הפתיע אותי פוי... ריצות והשקעה של חודש הסתיימו להן עייפה אבל מרוצה
19 תגובות
עמוד 1
ווואי שירה בידיוק רציתי לשאול אותך איך היה???? איך היה נהוראי<???איך היו המגפיים ???? יא משקיענית שכמוך..... כיף לנהוראי ותהל שיש להם כזו אמא... ולמתן שיש לו כזו אישה -אשת חיל...... יואוו אני רוצה לראות תמונות.....
ולסיום-שום דבר לא שווה עצבים עליהם תשכחי אותם!!תמחקי!!תמחקי!!!! רק הם הפסידו!!!
ואי איזה יופי!!!
אני בטוחה שהכול היה מושלם!! כל הכבוד לך !
תמונות משהו?!
נו תשלחי לי למייל........ [email protected] אל תדאגי את תקבלי מנה חוזרת מהילדודס שלי..........
חחחחחח עשינו דיל אסיים עם הילדודס ואשלח לך
שלחי לי גם!! אני סקרנית לראות אתכם! נשמעים לי משפחה מדהימההנה [email protected]
גםםםםםםםםם לייייי לשלוח תמונותתתת
אני גם רוצה תמונותתתתת אוף ועם כל מה שאני מספרת פה..... חייבת להישאר חסויה
לגבי החמים הם המפסידים העיקריים אבל כן חבל לי על הילדים שמפסידים את סבא וסבתא אבל אין מה לעשות ואי אפשר להכריח אנשים הם ממש טיפשים אם הם חושבים שאותך הם מענישים או את מתן הם מענישים את עצמם ואת הנכדים שלהם מה עם אשתו של חמך ובנותיה? הגיעו?
יום נעים לכולם
בננות מחר אשב על המחשב ואשלח לכן בשמחה אני על הגלקסי כרגע...
ישראלית הן לא באו, אפחד לא בא מהצד של מתן חמי החליט שאם אנחנו לא מזמינים את הגיסות, הוא לא בא. וזה אחרי שגיסתי חגגה לבנות שלה אחת אחרי השניה יום הולדת ולא הזמינה אותנו אבל כנראה שאליה חמי די שמח ללכת... ולא אמר מילה. מדהים אותי ההתנהגות שלהם. אשתו לא הגיעה כי היא כפופה אליו במובן מסויים והיא מתוקה, היא לא תפגע במילה שלו... למרות שאנחנו בקשר מעולה.
קיצר מעצבן נראה כמה זמן תחזיק הקריזה שמתן קיבל כי אני? כבר מזמן מחקתי.