שאלה למי שיודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות.. אני ארבעה ימים לאחר לידה...
    אני מאווווווד רוצה להניק!
    אבל לא מצליחה...
    כאילו הפטמה לא מזדקרת לי...
    וגם אם כן זה ממש בקטנה והתינוק לא מצליח לתפוס אותה..
    מה אפשר לעשות???

6 תגובות
עמוד 1
  • תנסי לשאוב קצת בהתחלה לפני שאת נותנת לו. ככה גם הפטמה תהיה לו יותר נוחה וגם זרימת החלב תהיה כבר יותר קלה.
    זה לוקח קצת זמן לתפוס את העניין (גם לתינוק וגם לאמא) אל תתייאשי! אם ימשיך להיות קשה אולי שווה לך להתייעץ עם יועצת הנקה.. בהצלחה ומזל טוב!!!!!
  • מה המשקל של התינוק? אני שואלת כי לתינוקות קטנים לפעמים יותר קשה לינוק
    את מחזיקה את החזה ומביאה לו לבד?
    תנסי להחזיק את החזה ולהעביר את הפיטמה מהאף שלו כלפי מטה לכיוןן הפה- הוא אמור לתפוס אותה ככה

בכל מקרה אל תתיאשי כי ברוך ה יש חלב ולכן אני בטוחה שכל יועצת הנקה או כל אחות יוכלו לעזור לך!

בהצלחה!
  • אם המצב ממש קשה, תקני פטמות סיליקון (בסופרפארם).
  • לא קל ההנקה במיוחד בהתחלה צריך המוןןן סבלנות
    )אישית התייאשתי אנחנו על תמ"ל

• מזל טוב!!!!!!!!!!!!
  • את צריכה להכניס לבייבי את הפטמה לפה עם היד שלך.חוצמזה אני בטוחה שכבר התייעצת בנושא.
    איך הולך לך עכשיו?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה