השתרשרות או מחזור? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום חברות!!

התחילו לי כתמים בדיוק ביום שבו הייתי צריכה לקבל מחזור ועדין לא פסקו, כבר בערך 5 ימים.

תמיד אבל תמיד המחזור שלי מלווה בכאבים! והפעם אני לא מרגישה דבר...

האם יכול להיות שמדובר בהשתרשרות? כי הבנתי שהשתרשרות זה משהו כמו יומיים, ובמקרה שלי מדובר ביותר ימים.

אין לי עוד סימני הריון. בנוסף עשיתי בדיקת ביוץ היום כי הבנתי שהיא מזהה הריון ויצא שלילי. האם זה נכון שבדיקת ביוץ מזהה הריון?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי ...
    אני לא יודעת אם בדיקת ביוץ מזהה הריון..
    אבל מה שכן את יכולה לבצע בדיקת הריון !!
    אם הוא רצוי - אז שיהיו בשורות טובות :)
    בהצלחה !
  • ברור שרצוי!!

ניראה לי שמחר אעשה בדיקה ביתית,
    או שאחכה עוד כמה ימים, מלחיץ אותי לעשות,
    כי הייתי על גלולות עד אוקטובר ואני לא בטוחה כמה המחזור הסתדר.
    לפני הגלולות הוא היה כל 34 יום בממוצע ובאמת עברו 34 יום ופתאום כתמים ללא כאבי מחזור..
  • בדיקת הריון ובהצלחה.....

ליטלילי

• אני מאחלת לך מכל הלב תשובה חיובית , אבל דימום של השרשה כל הרבה זמן ,לא נראה לי , ממה שאני יודעת זה בדרך כלל יומיים שלושה גג. בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה