אני מוכנה אבל.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהו!! אני מודיעה רישמית שאני מוכנה לנסיכה שלי... הכל מכובס,הכל ישנו... כל הבית נצבע בורוד חחחח... :) העגלה הגיעה היום בבוקר .. עריסה סידרנו אתמול... הכל הכל מוכן!!!

אבללללללללל..... אני ממש פוחדת!!!! פתאום הפחדים משתלטים עליי, מהכאב, מההלם שאני אקבל אם פתאום אראה דימום או ירידת מים... מהלחץ.... ובכלל מהאי-ודאות של ניתוח או לידה טיבעית! אני לא ישנה בלילות בעיקר מדאגות ומחשבות.... ותמיד מנסה להרגיע את עצמי שלא אלחץ ואנסה לקבל הכל באהבה......
    מה עוד עושים כדי לא לחשוב??? כדי לא לאכול סרטים???
9 תגובות
עמוד 1
  • אל תפחדייי תיזרמי... הכל יהיה בסדררר
    היא חייבת לצאת הריי
    תנסי פחות להתעסק בזה תהיי חיובית, ומחשבה תיצור מציאות

לידה קלה אהובה שלי!!!!

• תודה יפתי.... זה ממש לא קל! לפעמים המחשבות שואבות ממני את כל הכוחות, וזה מתסכל....
  • מותר לך לפחד ולחשוש, זה אבעי לגמרי, במיוחד לפני לידה ראשונה.
    מה שהרגיע אותי זה המחשבה שכל אדם בעולם יש איזו אישה שעברה לידה כדי להביא אותו לעולם, ואם כל כך הרבה נשים עברו את זה אז גם אני אוכל לשרוד לידה בעז"ה....

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • חחחח במיקרה שלה זאת לא לידה ראשונה.... אבל שלי כן:)

• הפעם הראשונה היתה בניתוח קיסרי... זה מה שיותר מלחיץ אותי... החוסר ידעה מה יהיה הפעם... וכן אני יודעת שזה טיבעי ואחרי הכל נשארות רק חוויות- העיקר שהכל יעבור בשלום- זה הכי חשוב לי... תודה!

• מה קורה לך יפיופה? אפשר לחשוב שזו הפעם הראשונה שלך..
    הכל אותו הדבר אחרי הלידה .. הלילות בלי השינה הבכי והטיטולים..
    רק תהליך הלידה עצמו יהיה קצת שונה.
    יש לך הריון יפיפה את מהממת וגם הלידה תיהיה מדהימה בדוק בדוק
    במיוחד שזאת פעם שנייה.
    אל תפחדי יש משיח שנקרא אפידורל

• מאחלת לך לידה קלה
    מאחלת לך לידה טבעית וחווייתית

וסחתיין על כל הבית שמוכן כבר לבואה של הנסיכה!
  • מבינה אותך, ת'שמעי, גם בפעם ה-5 זה מלחיץ.
    כי כל לידה היא אינדיבידואלית.

אבל תמיד צריך לקוות שתהיה טובה ומהנה יותר מהקודמת לה...
    אמן שכך יהיה

• זה מזכיר לי את עצמי, בהיריון הקודם כשהיתה ירידת מים נסענו לביה"ח וכל הדרך אני עם דמעות שנבעו מרגשות מעורבים.מצד אחד התרגשות מצד שני פחד מהלא נודע.אני יכולה רק להגיד לך שבאותו היום בצהריים חוויתי את הרגע המאושר בחיי!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה