צירים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    אני בשבוע 38 + 3. בערך בשבוע אחרון לאחר קיום יחסי מין יש לי צירים מאוד מאוד חזקים, אבל לא ממש סדירים. זה יכול להיות פעם בשלוש דקות ויכול להיות פעם בעשר דקות. לכן לא נסעתי לבית חולים כי להבנתי זה לא צירים שיביאו ללידה. ועדיין הצירים חזקים וכואבים נורא שנמשכים כ 6 - 7 שעות ואז הכל עובר כמעט לגמרי.
    1- האם זו תופעה תקינה? אני יודעת שיחסי מין מזרזים את הלידה אבל האם זה בסדר שבגלל קיום יחסי מין יש צירים כל כל חזקים ובסופו של דבר הם עוברים? יש לציין שעשיתי מוניטור לאחר מכן בקופת חולים שהראה רק צירונים קטנים בלבד.
    2- הבנתי שאני יכולה לסחוב כך גם שבועיים ויותר, האם יש משהו נוסף שיזרז את הלידה? או שההפך התופעה לא תקינה וכדאי להפסיק לקיים יחסי מין ולבדוק זאת?
    3- האם לצירים כאלו יש השפעה כלשהי על העובר? האם זה יכול לגרום לו למצוקה כלשהי?

תודה רבה לך על המענה
    וסליחה שיצא ארוך כל כך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. כן, זה יכול להיות.
    רצוי לעשות מוניטור אם הצירים ממושכים ולבדוק שזה לא מוביל לפתיחה

2. יש שיטות שונות של זרוז, אבל זה נעשה בבית חולים בד"כ.
    3. את זה יודעים רק אם עושים מוניטור

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה