עגלת פג פרגו בוק פלוס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למישהי יש? עד כמה ממליצה? האם שווה את המחיר?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא אוהבת את הבוק כי ידית אחת וקיפול ספר כזה, יש לי פרגו אחר. העגלות שלהם מעולות. מלא בנות מהפורום קנו את הבוק.

• אני אחרי לבטים ובדיקות רבות הזמנתי את הבוק פלוס..
    אומרים שפג בכללי ממש מעולות ושמעתי הרבה שמרוצות מהבוק פלוס..
    עוד לא השתמשתי אבל..
  • מאמי באיזה מחיר את מחפשת?
    אני קניתי את האויסטר מקס (יש את העגלה רק ברשת בייבי סטאר)
    עגלה טיולון וסלקל עולה לך 4200 ש"ח
    לכי תתרשמי

• ליי יש את הפג פרגו אבל האיזי דרייב נוחה מאודדדדדדדד מאודדדדד מתקפלת לקטן נוחה לקיפול החלקים שלה ושל הבוק פלוס אותם חלקים רק שילדות שונות , לא לקחתי את הבוק פלוס בגלל הקיפול שלה גדול מידי ולוקח לי חצי בגאג׳ ונתחשב בזה שיש לי עוד שני ילדים בבית אבל באמת עגלה נוחה ומאוד מומלצת ,
    לחברה שלי יש את הבוק אבל עם אותם חלקים כמו שלי ובאותו הצבע ושנינו מרוצות מאוד !

אביבית
  • לי יש, מרוצה מאוד.
  • לי יש את הבוק (לא פלוס) רק את הטיולון. מרוצה מאד!! נוחה נוסעת בקלות, מתקפלת בעיני יותר מוצלח מהבוק פלוס.
  • לי יש את הבוק פלוס סופט
    היא אצלי בבית מורכבת ומחכה לשימוש..
    אני מחכה להשתחרר מבית החולים בעז״ה..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה