הפריה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי אצל הרופא שלי. סיכמנו שאחרי המחזור הזה, במידה ולא יצלח נמשיך להפריות. זה אחרי חודש הפסקה בין לבין. הוא לא מוכן בין לבין לעשות הזרעה גם ללא הורמונים.
    אני ממש ממש לחוצה. עוד לא החלטתי. מה אתן יכולות לספר לי? ובעיקר- איפה אתן מטופלות, ציבורי או אסותא ואיך שם? כל האמת, המרה והטובה..
    שבוע טוב עם בשורות טוב אמן
17 תגובות
עמוד 1
  • מאד ממליצה על אסותא רמת חייל , למרות שהייתי אצל רופא פרטי ,הוא עובד באסותא ושם עשו לי שאיבה והחזרה.

/]
  • ממש אין לך מה לחשוש!! אני יודעת שזה דבר חדש ונשמע מלחיץ-אבל בשלב הזה זאת הדרך הטובה ביותר להצליח להגיע להריון!
    לטעמי, ההזרעות הן ממש יריה באפילה, בזבוז זמן עם אחוזי הצלחה נמוכים למדי, סיכויי ההצלחה בהפריה הם גבוהים בהרבה - וזה מה שחשוב!
    אני הייתי מטופלת דרך מכבי, כל המעקבים (פרט לבדיקות דם כמובן) היו אצל הרופא ואת השאיבות וההחזרות ביצעתי באסותא ראשל"צ.
    תנוחי החודש, תצברי כוחות חדשים - ולקראת השנה החדשה תנסי לאסוף כוחות ואופטמיות ותתחילי בהליך ההפריה.
    בהצלחה!
  • תודה!
    טל, איך אסותא ראשלצ? אצל מי את מטופלת שם? אצל רופא מסויים?
  • היייי
    אני שמחה בשבילך שאת עוברת להפריות למרות שסיפרת שאת קצת חוששת מזה. כי הסיכויים להצלחה בהן הוא גבוהה יותר לדעתי והשד לא נורא כמו שהוא נישמע

אני לא גרה במרכז אז לא יכולה להמליץ לך על מקומות שם. אבל אני כן יכולה לומר לך שאני חושבת שללכת לפרטי על ההתחלה זה קצת בזבוז כסף. יש המון מקומות ציבוריים מאוד מקצועיים, עם יחס מאוד אדיב. ולדעתי כדאי לתת להם קודם צאנס. אני מטופלת בביח כרמל ובינתיים מאוד מרוצה.. מהכל. חוץ מזה שעוד אין הריון אבל זה יבוא...

אל תוותרי על החודש בכל מקאה, תבדקי ביוץ ותנסו טבעי... ליתר ביטחון ....

וחודש הבא, בכוחו. מחודשים ועם חיוך ענק... התחלה חדשה והכל יהיה בסדר!!!!

ליטלילי

• אןי עכשיו שמתי לב שכתבת שעוד לא החלטת.....

אני באמת באמת חושבת שהחששות יתפוגגו ברגע שתתחילי... ההפאיות לא נוראיות בכלל ובעצם רוב התהליך או כמו בהזרעה... ההורמונים וההחזרה. ההבדל הוא עוד שלב של שאיבה שבוא לא נורא, ולא מלווה ביותר מדי כאבים..
    בהצלחה בכל החלטה שתחליטי

ליטלילי

• אןי עכשיו שמתי לב שכתבת שעוד לא החלטת.....

אני באמת באמת חושבת שהחששות יתפוגגו ברגע שתתחילי... ההפאיות לא נוראיות בכלל ובעצם רוב התהליך או כמו בהזרעה... ההורמונים וההחזרה. ההבדל הוא עוד שלב של שאיבה שבוא לא נורא, ולא מלווה ביותר מדי כאבים..
    בהצלחה בכל החלטה שתחליטי

ליטלילי

• זה באמת לא נורא כמו שזה נשמע....
    ולפעמים עדיף להתחיל בהפריות במקום למשוך עוד זמן....
    אני עשיתי הפריות באיכילוב (דרך הקופה) והם ממש מקסימים צוות מעולה ורופאים מעולים...
  • היי יערית
    באיזה קופת חולים את?
    היה לך במקרה גם את ד"ר עמי עמית שהיית באיכילוב בטיפולים?

היי קרן אור
    גם אני מאוד פחדתי ומפחדת לעשות הפריה, אצלנו הועדה לא אישרה בלי 3 הזרעות עם הורמונים, והחודש זאת הפעם השנייה ומקווה שהאחרונה
    אבל במידה ולא אני כבר מחכה להפריה כי שם הסיכויים יותר גבוהים ואני מרגישה שההזרעה סתם מיותר במיוחד שבפעם האחרונה כאב לי נורא עם המפסק משום מה והכניס אותי לטראומה
    ולגבי הציבורי או הפרטי גם על זה התלביתי אבל הרופא שלי אמר שכדאי בית חולים כי ככה את באה למחלקה ויש לך יותר מוחות ולא אחד וזה יכול לעזור
    אז אם את יכולה לעבור להפריות, לכי על זה ואל תחשבי פעמיים
  • ?? ???,
    ????? ?????? ??? ??' ???????, ??? ????. ??? ???? ?? ???????? ?????? ????"?. ??"? ??? ?? ???? ????, ??? ?? ???? ??? ????????? ?? ?????.. ??????? ??? ?? ?? ????? ??? (?? ?????? ??? ???? ??? ??? ??????? ????? ?????? ???? ??..)
    ???? ?? ????? ?????? ??? ????? ????? ?? ?????, ???? ??? ??? ???? ???? ???? ???.
    ?????- ????? ????! ??? ???? ????!
  • מה זה סימני השאלה האלה...
    אז שוב - הייתי מטופלת אצל דק' ברקוביץ דרך מכבי, הוא מבצע את השאיבות וההחזרות באסותא ראשלצ, אין לך יותר מדי אינטרקיצה עם המקום-אבל הם היו בסדר למדי לטעמי.
    לפי דעתי את צריכה למצוא את הרופא שיטפל בך והוא יכתיב לכם איפה ומה..
    שיהיה בהצלחה!
  • היי טל
    אני הייתי מטופלת כשנה בבית חולים ציבורי באזור הדרום ולא הייתי כ"כ מרוצה שאין רופא אחד שעוקב ומטפל אלא מי שיוצא במחלקה מטפל בך. החודש לקחתי רופא פרטי ועברתי לאסותא רמת החייל שזה עולם אחר מבחינת נוחיות ומבחינת זה שיש רופא אחד שעוקב ומטפל רק בך.

בהצלחה
  • אני עכשיו בכללית אבל הייתי גם בלאומית, וכן גם פרופ' עמית טיפל בי (כשזה מהקופה יש כמה רופאים) .
    וכל הרופאים שם מקסימים ומכירים את הנשים טוב ....
  • אני מצטרפת למה שכתבו כאן לפני - זה נראה מפחיד, אבל אחרי שמנסים רואים שהשד בכלל לא נורא...
    אבל אני חייבת להוסיף ולציין שאצלי רק לאחר מספר פעמים שעברתי הפריה סופסוף נקלטתי, כשבדרך גם קרה שכבר שמעתי בשורה טובה ואח"כ זה לא הצליח והייתי צריכה לאסוף את עצמי ולעבור מהתחלה את הטיפול - ולכן אני אמנם כן ממליצה על טיפולי הפריה, אבל חשוב להבין שגם בהפריה חוץ גופית, זה לוקח זמן ומאוד חשוב לשמור על אופטימיות ולא להתייאש.
    אני גם אוסיף שגם אני את ההזרעות עשיתי בקופ"ח וכמו שכתבו כאן, כשהגעתי מי שהיה ביצע את ההזרעה ולא משנה מי הרופא המטפל ולכן כשעברתי לעשות הפריות, עשיתי אותן עם רופא פרטי בהרצליה מדיקל סנטר בהרצליה - שגם הצוות שם מקסים!!! ואת השאיבה וההחזרה עושה הרופא שלך.
    שיהיה בהצלחה.
  • היי יערית
    בכללית נתנו לך טופס 17 לאיכילוב?
    איך היה עמית עמי?

בנות יש לכן המלצות לרופאים פרטיים שעובדים עם כללית?
  • היי
    קודם כל להיות רגועה זה הכי חשוב!!
    אני הייתי מטופלת באסותא ראשון לציון
    יחס אישי וחם עם צוות מסור
    בהצלחה רבה
  • אצל מי היית בראשון?
  • ד׳ר אריה ברקוביץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה