יש לי ילד עצלן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כן..הוא ממש עצלן.
    מהכל נמאס לו, משחקים, אוניברסיטה, ידיים, בעלי, ממני...
    לא מצליחה למשוך את תשומת ליבו ע"י שום דבר ליותר מ3 דקות.
    לא ערוץ בייבי ולא כלום...
    אני עובדת איתו על ההרמת ראש כשהוא על הבטן והוא פשוט מסרב
    בתוקף לשתף פעולה! שמה אותו על הבטן עם המפרקים פנימה או עם כרית מתחת לחזה ושמה מולו צעצוע רועש כלשהו..והוא - נשכב ולא מתייחס, שם ראש ומתעלם! חחחח ואז מתחיל בכי הסטרי ולוקח לי כמה דקות להרגיע אותו ושלא נדבר על לחזור על התרגיל..באוניברסיטה שמה אותו על הגב עם צעצוע תלוי מסתכל עליי ומתחיל הבכי, לא מוכן להיות שם דקה. כיסא וצעצוע גם לא...
    בנות אשמח לטיפים איך לגרום לעומר להתעניין ובכלל להתחיל להיות יותר עצמאי ובכללללל להרים את הראש ולהתחיל לנסות להתפהך, זה בכלל לא מנסה!!! למרות שאני דוחפת לו את ברגליים לצדדים..
    כל מה שהוא רוצה זה לשכב עליי עם המוצץ, למשש אותי ולהירדם. אני מעולפת עליו ומתה שהוא עושה את זה אבל חייב להתפתח הילד!!
7 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח קורעת.... אל תדאגי, הוא יתהפך בסוף, והוא יזחל ויתעניין והכל יהיה בסדר... כל אחד והקצב שלו. חוצמזה, שגם לפי הספר הוא עוד לא צריך להתהפך, לא? איך הוא בטיולים? עירני? ישנוני? אם ערני, אולי תצאי איתו לטיול כשהוא על הבטן בעגלה? אם לא, תני פשוט לזמן לעשות את שלו, אני בטוחה שהוא יהיה מפותח פיקס..
    מאד יכול להיות שהכאבים שלו מהגזים מעייפים אותו ולא משאירים לו אנרגיות לדברים נוספים, וגם זה יעבור...
  • אני מבינה את הרצון שלך לראות אותו זז מתעניין וכו...אבל מניסיון הוא ממש קטן ובגיל הזה יש אומנם את הפעילים יותר ואת הפעילים פחות אבל זה לא אומר כלום על ההמשך.....
    אני אישית מכירה ילד שעד גיל שנה בקושי התהפך בקושי זחל רק ישב והסתכל אני מהצד חשבתי שאולי הוא ח"ו אוטיסט או משהו כזה אבל מגיל שנה בערך הוא ניהיה פעיל חבל"ז התחיל לדבר מוקדם ויפה מאוד !!!!זה לא אומר כלום!!!!!!
    מה עוד שהקטם שלך פיצי.....לפעמים יש תינוקת שלוקח להם הרבה זמן להתרגל לעולם...שגם הם כאובים מגזים וקשה להם....בד"כ מגיל 3-4 חודשים אפשר להתחיל לבדוק אותם ולראות איך הם מתפתחים....
    זה עדיין מאוד מאוד מוקדם להגיד שהם עצלנים....
    הסירי דאגה מלבך...
  • חחחחחחחח מסכן הבחור! עשית ממנו לוחם קומנדו בגיל חודשיים

• אמנם חסרת ניסיון עדיין אבל נראה לי שהוא קטנציק עדיין
    תני לו זמן בלי לשדר לחץ... הוא בקרוב יהפוך למוגלי וישתולל כמו כולם את תתגעגעי לימים האלה

• אולי יש לו כאבי בטן מגזים תנסי לתת לו לאכול
    בבקבוקים המתפרקים של מאמ הם מונעים גזים
    לבת שלי זה עזר.
    גם הבת שלי עצלנית עושה טובה שמרימה את
    הראש היא עושה קולות כאילו היא מרימה
    100 קילו.. יש לי את הכרית לאמבטיה ״בטיה״
    אני שמה אותה על הבטן באמבטיה ועם הכרית היא
    מוכנה להרים את הראש
    אני שמה לה את הכרית גם מחוץ למקלחת על המיטה
    והיא מרימה ממש יפה את הראש
    http://www.obaby.co.il/product-p-170/כרית-רחצה-צפרדע-מבית-Baby-R/לאמבטיה.html
  • מכירה את הכרית יש לי אותה גם ולגבי הבקבוקים הכל אצלי מאמ ועדיין יש גזים! אוףףףףף!!! פשוט נורא!! מזל שאיך שאני הופכת אותו על היד שלי מתחיל קונצרט: מקדימה ומאחורה :)))

שירה - עשיתי מה שאמרת, החזקתי לו את החזה והתוצאה היתה מדהימה!! עומר הניח אגרופים על הספה והרים לחלוטין את הראש לצעצוע ששנתי מולו, כמובן שכשניסיתי לעזוב טיפה הוא הוריד את הראש אבל סבבה!! זה שיפור ענק!! אמשיך לעזור לו כמה שיידרש!
    גם התחלתי לגלגל אותו חצי, אני יודעת שעוד מוקדם שיתהפך אבל שיידע שיש עוד כיוונים..חחחח
  • נו, גם הגדול שלי היה ככה... כל מה שלא ניסיתי - שביתה!!! צרחות!! בכי!!! מה לא...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה