משיח היקרה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה נשמע? איך מרגישה עם התפרים?
    אתן בבית כבר?? איך הקטנה? מסתדרות?
    תעדכני מה איתך אני סקרנית
8 תגובות
עמוד 1
  • מתי היא ילדה???
  • מקפיצה...

משיח???...

• ישראלית, ילדתי ב 28.12, בשעות הצהרים (שבת שעברה)
    דווקא כתבתי סיפור לידה יחסית ארוך

אנחנו אצל ההורים שלי, התפרים יחסית בסדר, לפי הסיפורים שלך וקנין הייתי בטוחה שאני הולכת לסבול בצורה נוראית....
    אני שמה משחה שנתנו לי בבית החולים שאמורה לאלחש, ואם ממש כואב אני לוקחת אופטלגין נוזלי שממש עוזר.
    בהתחלה הייתי לוקחת כל 5-6 שעות והיום אולי פעם ביום.
    הקטנה אוכלת יפה, אנחנו בהנקה מלאה ובלילה בעלי נותן לה שאוב בבקבוק כשאני כבר גמורה

פוי היומיים הראשונים בבית היו ממש קשים, לא הצלחתי להצמיד אותה אלי, הייתי עייפה ברמות על, היא בכתה המון, היו לה מלא גזים - ממש שמענו את הבטן שלה מרעישה. אחרי היומיים האלו הלכנו לטיפת חלב ושם ישבנו עם אחות ממש נחמדה שהראתה לי בדיוק כיצד להצמיד אותה אלי.
    הפלא ופלא הקטנה נצמדת יפה, אוכלת טוב, ישנה 3 שעות. אין גזים! ואני רגועה יותר
  • יופי מאמי את נשמעת נינוחה..
    התרגלת לרעיון להיות אמא?
    יפה מאוד שאת מניקה
    שמחה לשמוע שאת בסדר עם תפרים
    לי היו כמה עשרות וקרע ענקקק בגלל זה היה כאבי תופת

• משיחית יקרה
    אני לא שאלתי (כתבת ישראלית)
    אולי הפעם כן שאלה......

קראתי את סיפור הלידה שלך וגם הגבתי שם
    אני מאוד שמחה שהקטנה יונקת היטב עכשיו ושהתפרים לא משגעים אותך יותר מידי
  • איך קראתם לנסיכה?

• אוי נכון ישראלית, התבלבלתי...