לא מצליחה להכריח את עצמי להכין תיק! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת מה הקטע שלי... כבר עשיתי רשימה מה לקחת, קניתי כל מה שהיה חסר.... לא מסוגלת!!!
    כנ"ל לגבי ספר תינוקות שאני מאוד בונה עליו - מתקדמת קצת ואז נתקעת לכמה ימים...
    נראה לי אני עדיין בהדחקה...
11 תגובות
עמוד 1
  • ממש מבינה אותך!
    גם לי לקח מלא זמן ולא הצלחתי להתקדם עם זה..
    גם עכשיו הוא עוד לא מוכן לגמרי.. עומד עם כמה דברים זרוקים בתוכו..
    אומרים שלוקח זמן ממתי שהצירים מתחילים עד שבאמת צריך לסוע,
    אז אני מנחמת את עצמי שאני אסיים להכין אותו תוך כדי..
  • טוב לדעת שאני לא לבד
  • נראה לי פשוט תכריחי את עצמך כל פעם לשים משהו קטן..
    תתחילי עם הדברים הממש חיוניים ללידה ולמיד אחרי ואז מקסימום אם לא יהיה לך זמן לסיים לארגן תבקשי מבעלך/ אמא להביא את שאר הדברים..

וואו, אני כבר מתחרפנת מעצמי..
    הופכת כל דבר פצפון למשהו עצום..
    עד עכשיו עוד הצלחתי לשמור על קצת שפיות אבל השבוה נראה לי השתגעתי לגמרי
  • מתי אמורים להכין את התיק??
  • זה כיף להכין תיק. תהני מזה.
  • מתי מכינים???

יום נעים לכולם
  • בעקרון כשנכנסים לתשיעי. אני הכנתי רק בשבוע שעבר

~~ענת~~
  • אצלי התיק מוכן משבוע 33
    זה דווקא קטע שממש אהבתי להכין את התיק

הוא מוכן ומזומן
  • אני הכנתי את התיק בערך בשבוע 33-4, אבל ילדתי רק ב-42
  • אני הכנתי בשבוע 35 וילדתי בשבוע 36.1.. יומיים בתשיעי היתה ירידת מים ולכן אני ממליצה להכין עד שבוע 35. כי מרגע שמתחילים תשיעי, שבוע 36, אפשר כל יום ללדת.
  • אני הכנתי בשבוע 37 דווקא היה כייף הכל חדש ויפה ומסודר. מחכה כבר להשתמש בהכל ולהיות אחרי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה