אחרי החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מה שלום כולן?
    אז אחרי שהסבב הראשון של הפריה לא צלח שלשום החזירו לי שני מוקפאים שנשארו לי מהסבב הראשון..
    אני ממש ממש לא יודעת איך להכיל את התחושות של התקווה והפחד מאכזבה.. בעיקר לא יודעת איך להחזיק את עצמי ה10 ימים הקרובים עד הבטא..
    כל כך רוצה שיצליח!!
    אז מה אתן עושות כדי לעבור את השבועיים האלה יותר בקלות?

בשורות טובות לכולנו,
    עדי
5 תגובות
עמוד 1
  • היי עדי, כלכך מבינה אותך!!!
    הימים האלה יותר קשים מהימים של הזריקות.
    הציפייה והלא נודע.. המחשבות.
    אני בדרך כלל מנסה ממש ממש להעסיק את עצמי. ללכת להורים, לעבוד, ללכת לבתי קפה עם חברות (דברים רגועים אך מעסיקים....)
    ובסוף זה הרי מגיע.
    למרות הפחד מאכזבה צריך להשאר חיוביים ואופטימים. לחשוב הרבה דברים טובים ומרגיעים בלי לחץ מיותר...

שיהיה המון בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות... תעדכני!!!

ליטלילי

• היי ליטלילי
    תודה על התגובה..
    מאוד משתדלת להישאר עסוקה..
    היום בבוקר התחילו לי כאבי גב תחתון חזקים מאוד.. כאלה של לפני מחזור.. ואני רק ביום הרביעי אחרי ההחזרה!
    ממש מתסכל.. בטח כלל הכאבים האלה מתחילים אצלי כמה ימים עד שבוע לפני המחזור, לא 10 ימים כמו עכשיו..
    מתוסכלת
  • לפי מה שאני מבינה סימנים של מחזור ושל הריון זהים.... אז לא להסיק מסקנות ולא להיות מתוסכלת רק מכאבי גב...

בחודש שעבר שניקלטתי גם לי היו כאבי גב. וגם כאבי בטן.. ממש כמו מחזור

תנסי להשאר אדיש לתופעות ולהכניס לעצמך לראש שהדברים האלה לא אומרים כלום. ועד שאין בטא- אין הסקת מסקנות...

קל לי לדבר, אבל אני בעצמי כל הזמן מחפשת סימנים ומודאגת .. מכל כאב קטן מתחילה לחשוב שגם הפעם זה לא יקרה.
    אז אולי איפשהו כשאני כותבת לך אני מנסה לשכנע כם את עצמי....

אין לך עוד הרבה זמן עד לבדיקה זה יעבור מהר....

אגב, בערך בזמן שתעשי בטא - אמורה להיות לי החזרת עוברים בע"ה

מחזיקה לך אצבעות חזק חזק!!! תאמיני ותחלמי כל לילה רק דברים טובים.

..

ליטלילי

• היי ליטלילי
    איזו מקסימה את..
    מתי ההחזרה שלך? הבטא שלי ב יום שישי עוד שבוע.. איפה את מטופלת?

בדרך כלל אני בנאדם מאוד רציונאלי אבל בתהליך הזה אני מאבדת את עצמי..

מקווה שיהיה בסדר..
  • יום ראשון אני הולכת לאולטרסאונד ואז אדע מתי שאיבה והחזרה. רוב הסיכויים ששאחבה בשלישי והחזרה בחמישי..

גם אני מצליחה די לאבד את עצמי בתוך התהליך... מזל שאני עסוקה בעבודה.....

מטופלת בכרמל בחיפה.

האמת שאני ביום לא משו כי למרות המינון הגבוה של ההורמונים אני לא מרגישה שינויים / התפתחויות / כאבים וכל פעם שנזכרת ויש לי רגע פנוי מתפללת שמתפתחית לי שם ביציות טובות ואיכותיות ושלא יהיה כמו בפעם האחרונה... שאבו לי רק 3 , 2 לא היו טובות להפריה ואחת שהופרתה הוחזרה כשהיא מחולקת רק ל 2 תאים

מקווה לטוב הפעם

ומאחלת גם לך שיהיה חודש מוצלח עם בשורות טובות ונעבור יחד את חודשי ההריון....

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה