יש לנו מדינה;-#!'()!_,;:,.@_?#!)( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מדינה ששוחקת את החים בה מבחינת כלכלה...
    שכירויות בשמיים ולקנות בית? פחחחח הצחקתם את ביבי
    אנחנו משכירים דירה ( כמובן יש אופציה אחרת??) והתקרה שבמרפסת שירות פשוט קרסה לה...
    הבית שלי נראה עכשיו כמו מחסן... מכונת כביסה ומייבש בסלון... כל הכביסה המקלחת והשירותים פשוט תענוג... והכל בדירהאחת מסכנה ועלוה!!!
    אז אני מתה לעבור דירה אבל ביבי לא מאפשר ( כי מכורך המצב אנשים צריכים. לדרוש על דירת 2-3 חדרים נורמלית 3,300 מונימום ורק התחלנו לדבר... כי בכל זטת- צריך חשמל, מים, ארנונה, ועד בית ומה לא...)
    בקיתור, אני בעצביייםםםםםםם!!!

9 תגובות
עמוד 1
  • ברוכים הבאים למועדון

• ואי נשמע ממש לא פשוט כול הסיפור הזה...

אפשר לשאול איפה את גרה ..? הסכומים שדורשים על שכירות אצלכם פשוט גבוהים!

לפני שקניתי בית לפני 3 חודשים
    השכרתי בית 4 חדרים עם מרפסת ב 2500 שקל ..
    בניין יחסית חדש
    אצלנו 3,300 שכירות זה על בתים של 5 חדרים וילות או בניין רב קומות חדש!
  • באמת?? איפה את גרה??
    אני גרה בפ"ת..

• כן מורן.. איפה את גרה? המחירים שאת מדברת עליהם מתאימים יותר לישטבי ההתנחלויות.באזורים נורמליים בארץ בלתי אפשרי למצוא דירות בסכומים כאלה..אני שוכרת ביפו ג באזור לא משהו בכלל ב 3000 שקל דירת שלושה חדרים קטנה וצפופה עם חצר ענקית אבל ללא פרטיות בחצר כי זה יחעדות דיור כאלה והכל צמוד ואחד מציץ על השני מהחלון
  • אף פעם לא הבנתי איך אפשר לחיות במרכז עם יוקר המחייה שם
    אני גדלתי בדרום בב״ש
    ואין מצב שיום אחד אני יעזוב .. יש לנו זוג חברים שגם גדלו בדרום והחליטו לעבור למרכז
    הם מצטערים על זה עד היום
    נשארו עם אותה הכנסה חודשית רק ההוצאות הכול כפול
    שכירות כפול
    סופר כפול בקיצור הכול פי כמה וכמה

אני בטוחה שאם הייתי גרה לא בדרום אלא במקום אחר
    לא הייתי מסוגלת להתקדם צעד אחד
    ובטח לא לקנות בית

• אין ספק שהחיים במרכז הם קשים מאוד
    יחד עם זאת יש המון יתרונות לגור במרכז
    היתי מתה לעבור לפריפרייה אבל מפחדת שזה קצת מבודד ומרוחק ההורים גרים במרכז ואני זקוקה להם לידי גם בשביל עדן הקטנה
    אבל המחיררים שם ככ מפתים ... חבל שזה לא ככה בכל הארץ זה פשוט לא נורמלי מה שהולך פה

• אצלנו המחירים לדירת 3 חדרים ממוצעת נעים בין 4500-5000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• אחת ויחידה כנ"ל הבית שאני גרה בו עכשיו 3 חדרים 4300 ! גן 2700 ,מחירים בסופר מטורפים ...אנחנו חיים ממש בצניעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה